Daniela Gyorfi, acuzata de fani ca s-a ‘mutilat’. Ce a avut de spus in apararea sa

Publicat: 09 apr. 2019, 13:11 Autor: Simona News 3

Vedeta a intrat in randul artistelor acuzate ca au exagerat cu operatiile estetice.

Daniela Gyorfi, atacata din toate partile de fanii nemultumiti de aspectul ei fizic, a tinut sa le raspunda si chiar a facut marturisiri despre numarul operatiilor estetice pe care le are.

Un alt aspect de care s-a legat este acela ca fiica ei Maria, in varsta de 8 ani, citeste toate aceste comentarii rautacioase, in schimb ea o vede frumoasa. Insa se teme ca pe viitor va incepe sa fie afectata de aceste critici.

Daniela Gyorfi, acuzata de fani ca s-a ‘mutilat’

Daniela Gyorfi, acuzata de fani ca s-a mutilat

Daniela a recunoscut ca are interventii chirurgicale, insa a spus ca sunt in numar de trei, toate la sani, nu a spus nimic altceva despre interventiile la nivelul fetei, pe care fanii le-au observat rapid.

„Cei care sunt mai răutăcioși și care nu au o cultură despre ce înseamnă să fii mutiliat, nu știu adevăratul sens al cuvântului. Mi se pare importantă persoana mea. Și Maria mai citește mesajele și îmi spune să nu mai supăr că sunt frumoasă.

Eu știu ce înseamnă să fii mutilat. Am la sâni trei operații, știu câte am. Nu doar despre mine se scriu foarte multe răutăți, dar dau și eu replica”, a spus Daniela Gyorfi, potrivit spynews.ro.

„Scuza-ma Daniela, dar buzele nu sunt ok”, „De la atatea operatii nu mai poti sa zambesti”, „Avem aproape aceeasi varsta, te-am admirat mereu pentru vocea si cantecele tale. Esti foarte talentata si esti o persoana cu mult suflet. De ce ti-ai stricat trasaturile naturale? Erai frumoasa, te deosebeai de altii. Acum, trasaturile fetei sunt comune cu ale altor doamne care cred ca, facand operatii, vor ramane vesnic tinere” au fost doar cateva dintre comentariile primite.

Publicat: 09 apr. 2019, 13:11 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă