Actrita Nadja Regin a murit! Era cunoscuta pentru seria filmelor James Bond

Publicat: 09 apr. 2019, 09:58 Autor: Simona News 3

Fata Bond, Nadja Regin, a murit la varsta de 87 de ani.

Actrita nascuta in Serbia a jucat in doua filme Bond in timpul carierei sale, printre care „From Russia with Love” si „Goldfinger”. Toti colegii seriei au platit tribut cu o declaratie postata pe Twitter luni dimineata.

„Ne pare rau sa auzim ca Nadja Regin a murit la varsta de 87 de ani. Nadja a aparut in doua filme Bond, „From Russia with Love” si „Goldfinger”. Gandurile noastre sunt alaturi de familie si prieteni in aceste vremuri triste” a fost scris pe pagina oficiala de Twitter, ‘James Bond’, potrivit Mirror.

Nadja a mai aparut si in cateva show-uri britanice in 1950, cum ar fi „The Avengers”, „Danger Man” si „The Saint”. Insa a ramas cunoscuta pentru rolul de amanta a lui Kerim Bay in filmul „From Russia with Love” din 1963.

Nadja a mai aparut si ca dansatoarea Bonita in „Goldfinger”, alaturi de Sean Connery, care a fost lansat in 1964. Acolo Nadja il seduce pe Bond stand in cada, fiind una dintre scenele memorabile din seria filmelor ‘James Bond. Nadja a marturisit acum multi ani ca a fost reticenta in a accepta roluri in filmele de spionaj britanice.

Actrita Nadja Regin a murit

Actrita Nadja Regin a murit

„Ca sa fiu cinstita, la inceput am fost foarte timida, pentru ca erau roluri foarte mici. Dar odata ce Regina a avut un mic rol ca Fata Bond (la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice) am zis ca daca rolul este suficient de bun pentru Majestatea sa, atunci nu ar trebui sa fie rusinata de treaba asta” a spus aceasta.

In 1980 Nadja a renuntat la actorie si s-a indreptat catre o cariera in publicitate, deschizandu-si propria firma alaturi de sora sa, care era specialist in filozofie, istorie si biografie.

Mai tarziu si-a publicat propriul roman, „The Victims and the Fools”, publicat cu numele ei intreg, Nadja Poderegin.

Publicat: 09 apr. 2019, 09:58 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă