Felicitari zi de nastere mama. Cele mai frumoase mesaje pe care le poti trimite prin SMS!

Publicat: 08 apr. 2019, 19:10 Autor: madalina m. Life

Mama este cea mai speciala fiinta, pentru fiecare dintre noi. Asadar, ziua in care isi serbeaza onomastica e una cu totul deosebita!

Pentru noi toti, mama este o persoana sfanta. De aceea, de ziua ei de nastere, asigura-te ca iti exprimi gandurile in cel mai duios mod cu putinta. Ti-am pregatit cele mai speciale felicitari de zi de nastere pentru mama, prin care sa ii arati cat de mult inseamna pentru tine! Felicitari zi de nastere prietena

Felicitari zi de nastere mama: urari prin SMS

„La multi ani celei mai incredibile mame! Iti doresc sa ai o zi de neuitat, plina de veselie si fericire, dar, mai intai de toate, incarcata de iubire!”

„Draga mama, iti multumesc ca ai grija de mine si ca esti alaturi de mine intotdeauna ca sa ma sprijini! Iti doresc sa ai parte de foarte multa fericire! La multi ani si o zi minunata!”

„La multi ani, mama! Ti-ai sacrificat atat de multe momente din viata pentru a avea grija de mine si a ma face pe mine fericit/a. Esti o mama minunata si iti multumesc pentru tot!”

„Cu toate ca sunt o persoana adulta, nu voi inceta niciodata sa am nevoie de tine, mama. Cand totul devine greu, imbratisarea ta afectuoasa face ca viata sa fie din nou frumoasa. Iti doresc sanatate si la multi ani!”

„Iubita mama, iti multumim pentru toata dragostea si rabdarea. Astazi este ziua ta si iti dorim sa fii sanatoasa, cu totii sa iti aducem fericire si sa simti cat de importanta esti pentru noi!”

Felicitari zi de nastere mama: mesaje emotionante

Felicitari zi de nastere pentru mama

„Pretuiesc fiecare moment al relatiei noastre speciale si iti trimit o imbratisare calda, inconjurata cu multa iubire in aceasta zi speciala. La multi ani, draga mea mamica!” Mesaje de Florii cu imagini

„La multi ani, mama! Vreau ca in acest an sa ne facem amandoua mai mult timp liber pentru a-l petrece impreuna. Te iubesc si vreau sa te am mai mult timp in preajma mea!”

„Sunt atat de norocos/oasa ca esti mama mea! Mi-ai oferit si inca imi oferi atat de multe lucruri, care ma fac sa ma simt implinit/a si multumit/a cu viata mea si cu cine sunt astazi. Iti multumesc si la multi ani sanatosi si fericiti! Meriti!”

„Dupa toti acesti ani in care ai fost aici si ai avut grija de noi toti sau ai facut lucruri in locul nostru, este momentul sa tragi aer in piept si sa te relaxezi astazi, de ziua ta, si sa nu te gandesti la nimic si la nimeni altcineva decat la tine. Bine, acum ca ai facut lucrul asta, am nevoie de… Glumesc, ei bine, de fapt… La multi ani!”

„Pentru femeia care a scos intotdeauna ce-i mai bun din mine si a asteptat numai lucruri bune sau cel putin a fost singura care a vazut un alt eu, mai bun: La multi ani pentru cea mai buna mama, stapana sufletului meu!”

Felicitari zi de nastere mama in engleza

„Have a fantastic birthday, celebrate the happiness on every day of your life. Happy Birthday!”

„May this birthday be filled with lots of happy hours and also your life with many happy birthdays, that are yet to come. Happy birthday!”

„Have a wonderful birthdayHave a wonderful birthday. I wish your every day to be filled with lots of love, laughter, happiness and the warmth of sunshine!”

„Beautiful things happen to beautiful people on beautiful days like their birthdays; may this beautiful day add more beauty to your beautiful life!”

„A special person like you deserves nothing but the best on this special day! May you be blessed on your birthday. Happy Birthday!”

Felicitari zi de nastere mama inspirationale

„Inima mamei este sala de clasa a copilului” – Henry Ward Beecher

„Mama este banca la care ne depunem toate ranile si toate grijile!” – Thomas De Witt Talmage

„Mamele se ingrijoreaza mereu. Nu exista un buton ca sa opresti asta” – Priscille Sibley

„Cele mai dulci sunete daruite muritorilor sunt Mama, Acasa si Paradis” – William Goldsmith Brown

„Femeile sunt aristocrate, iar mama ne face intotdeauna sa simtim ca apartinem unei clase alese” – John Lancaster Spalding

„Cea mai reusita conversatie cu o mama are loc in liniste, atunci cand numai inima vorbeste” – Carrie Latet

„O mama este acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni” – Cardinal Mermillod

(sursa: qbebe.ro; felicit.net)

Publicat: 08 apr. 2019, 19:10 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă