Felicitari zi de nastere prietena. Cele mai frumoase urari de aniversare!

Publicat: 08 Apr. 2019, 16:06 Life

Stim cat de importante sunt prieteniile, de aceea aniversarile trebuie pretuite asa cum se cuvine!

Felicitari zi de nastere prietena. Cea mai buna prietena merita sarbatorita, pentru ca este de obicei prima persoana careia ii spunem si necazurile, dar si bucuriile din viata de zi cu zi. Ti-am pregatit cateva felicitari pentru ziua de nastere a celei mai bune prietene si mesaje cu adevarat deosebite! Cele mai frumoase felicitari pentru aniversari

Felicitari zi de nastere prietena: mesaje amuzante

„Suntem mai mult decat cele mai bune prietene, suntem suflete gemene, iar ziua ta o simt ca si cum ar fi a mea! La Multi Ani!”

„Fie ca aceasta zi speciala sa fie la fel de dulce, de savuroasa si de picanta ca tine. La multi ani prietena mea scumpa si draga!”

„Zilele de nastere sunt bune pentru tine. Statisticile arata ca cu cat sunt mai multe cu atat traiesti mai mult. Deci iti doresc multe zile de nastere, draga mea prietena!”

„Am doua vesti. Una buna si alta rea. Cea buna este ca arati din ce in ce mai bine cu fiecare zi care trece. La multi ani!”

„Un simplu La Multi Ani plin de noblete, acum ca m-am debransat si gandesc la rece!”

Felicitari zi de nastere prietena

Felicitari zi de nastere prietena in engleza

„Dream big and have a wonderful birthday!”

„Keep being awesome and always take care. Happy Birthday!”

„The secret to staying young is to live honestly, eat slowly and lie about your age… Happy Birtday!”

„Work hard. Play hard. Eat lots of cake. That’s a good motto for your birthday and for life!”

„You are almost perfect, but they say that we could all use a little change. So I guess since it is your birthday, you should change your age!”

Felicitari zi de nastere prietena: motivationale

„Cand ma gandesc la ce mancare prefer nu ma pot hotara, dar cand ma gandesc la persoana mea favorita, intotdeauna esti TU! La multi ani!”

„Ma gandesc la tine si iti urez ca fiecare fapta buna de a ta sa se intoarca inzecit la tine. Iti doresc multi, multi ani fericiti, prietena mea draga!”

„Multumesc pentru ca esti alaturi de mine. Iti sunt recunoscator pentru tot ceea ce ai facut pentru mine!”

„Prietenii buni sunt greu de gasit, greu de parasit si imposibil de uitat. Imi e dor de tine. La multi ani!”

„Nici un drum nu e lung cu o buna companie. Multumesc ca te-ai oferit voluntara!”

Felicitari zi de nastere prietena: urari prin SMS

„Cele mai sincere si calduroase urari de La Multi Ani pentru o persoana speciala in viata mea, care ma cunoaste mai mult decat oricine. Vreau sa stii ca mereu vei putea sa contezi pe mine! La multi ani!”  Felicitari cu flori de primavara

„Prietenia noastra este ca Soarele, chiar si atunci cand nu ma poti vedea eu iti incalzesc inima. La Multi Ani!”

„Indiferent de locurile in care ne va duce viata, indiferent cat de departe vom fi una de cealalta, amintirile frumoase pe care le-am creat vor ramane in inima mea pentru totdeauna. La Multi Ani suflet drag!”

„Chiar daca nu suntem mereu de aceeasi parere, chiar daca ne suparam din nimicuri sau trec perioade lungi in care nu ne vedem, vreau sa stii ca insemni enorm de mult pentru mine si iti doresc tot ce e mai bun pe lume pentru ca meriti! La Multi Ani!”

„Determinata. Practica. Spirituala. Generoasa. Inteligenta. Senzuala. Intotdeauna calma. Asa iti doresc sa ramai si peste 100 de ani! La multi ani draga mea prietena!”

(sursa: felicit.net)

Publicat: 08 Apr. 2019, 16:06 Life
Pe aceeași temă