Mesaje de Florii cu imagini. Cele mai frumoase urari

Publicat: 08 apr. 2019, 17:11 Autor: madalina m. Life

In acest an, Floriile vor pica pe data de 21 aprilie 2019. De asemenea, Pastele va fi sarbatorit de crestinii ortodocsi pe 28 aprilie.

Cei care poarta nume de flori si isi sarbatoresc onomastica in ziua de Florii se vor bucura de un gand bun. Ti-am pregatit cateva mesaje de Florii cu imagini, pe care sa le impartasesti cu cei dragi! Vremea de Florii 2019

Mesaje de Florii cu imagini, pentru Facebook

„Bucuria lumii toata, Zi de zi-n usa sa-ti bata, Bunul Dumnezeu sa-ti dea, Tot ce iti doresti si ai vrea!”

„Cand orologiul noptii va limita hotarul, Si cu batai scurte va mai trece un an, In cinstea tineretii vom ridica paharul, Urandu-ti: sanatate si un sincer La Multi Ani!”

„Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!”

„La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!”

„De-as putea din cerul noptii iute as fura o stea, ca sa-ti pun cununa vietii astazi chiar de ziua ta. Dar nu pot sa ajung la stele si nici cerul nu-l cuprind lacrimez de neputinta, dar iti spun: La Multi Ani… zambind!”

Mesaje de Florii cu imagini pentru familie

„Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!”

„Astăzi, fiind o zi frumoasă și știind că-i ziua ta, / În parfumul dimineții, țin a te felicita. La mulți ani de ziua numelui!”

„Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!”

„Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim!”

„Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieții tale, lasă-i astazi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi împlinite toate dorințele!”

Mesaje de Florii cu imagini. Cele mai frumoase urari

Mesaje de Florii cu imagini pentru colegi

„Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani!”

„De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșeasca și să strălucească în calea ta către fericire și succes. La mulți ani!”

„Ziua numelui să-ti fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!”

„Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani înfloritori!”

„Florii alese și zile senine, săptămâna patimilor să te țină în leagăn de flori și lumină curată Dumnezeiască!”

Mesaje de Florii pentru prieteni

„Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume – florile, minuni ale naturii. La mulţi ani!”

„Pentru că m-ai iubit cu gingăşia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir şi căldura unei flori de câmp. La mulți ani!”

„Motoceii sa vă intre în casa cu mult belşug şi spor în toate. Florile să-ţi fie aproape!”

„Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară. Pentru că eşti un prieten minunat, toate florile din lume îţi urează La mulţi ani!”

„Vei primi flori de ziua ta… Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare! La mulţi ani!”

Mesaje de Florii amuzante

„Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer La Multi Ani!”

„Sa traiesti 1000 de ani si inca o viata, la multi ani, sa petrecem, sa bem pana dimineata!”

„Sa cresti mare si cuminte, multi ani de-acu-nainte, sa ai parte de fericire sanatate si multa iubire!”

„Bucuria lumii toata, Zi de zi-n usa sa-ti bata, Bunul Dumnezeu sa-ti dea, Tot ce iti doresti si ai vrea!”

„Cand orologiul noptii va limita hotarul, Si cu batai scurte va mai trece un an, In cinstea tineretii vom ridica paharul, Urandu-ti: sanatate si un sincer ‘La multi ani’!”

„Acum cativa ani eram doar niste copii, pentru mine ziua ta de nastere este in fiecare zi!”

Traditii de Florii

In credinta populara exista notiunea ca nu e bine sa le spunem „La multi ani” celor care au nume de flori inainte de ziua de Florii. Daca facem o urare anticipata, va fi una cu ghinion! Asadar, pastreaza aceste mesaje de felicitare chiar pana in ziua de Florii. Cele mai frumoase mesaje si urari prin care intampini primavara!

In anumite zone din Romania, exista o traditie veche. Oamenii poarta pana in aceasta zi sfanta martisorul. Dupa care, firul impletit cu rosu si alb va fi asezat pe un pom de maces. Sau pe crengile unui alt pom inflorit.

De asemenea, in alte zone, oamenii isi prind la mijloc crengute sfintite de salcie, sau le pun la tocul usii. Se spune ca prin acest obicei pot fi alungate bolile sau vindecate durerile de spate. Mai mult, se crede ca ar fi un antidot impotriva muscaturilor de sarpe!

(sursa: ziarulunirea.ro)

Publicat: 08 apr. 2019, 17:11 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă