Mesaje de 8 Martie. Ce urări poți face de Ziua Femeii!

Publicat: 07 mart. 2023, 12:20 Autor: Camelia News

Ziua internationala a Femeii este sarbatorita, in fiecare an, pe data de 8 Martie! Ti-am pregatit cele mai frumoase mesaje de felicitare, inspirate de primavara!

Pentru ca nu exista vreun barbat care sa nu trimita cateva mesaje de 8 Martie, ti-am pregatit cele mai deosebite urari. Sunt ideale pentru mama, sotie, iubita, prietene sau simple colege de birou. In mod clar se vor bucura de gandul bun si urarea de la multi ani!

Mesaje de 8 Martie pentru mama

„O mama atat de minunata ca tine merita ca in fiecare zi sa fie 8 Martie! La multi ani, mamico!”

„Iti multumesc ca m-ai iubit si m-ai invatat sa-i iubesc si pe ceilalti, dar mai ales pe tine! La multi ani, mami!”

„Unei singure fiinte din viata mea ii datorez tot ceea ce eu am si ceea ce sunt astazi. Ea mi-a dat nastere, m-a crescut si m-a invatat sa iubesc. Nu exista cuvinte care sa o descrie! Te iubesc, mama!”

„Un gand marunt pentru iubrea imensa pe care ti-o port! La multi ani, mama!”

„Singura persoana care va avea intotdeauna incredere in mine, care va fi intotdeauna langa mine, care ma va iubi intotdeauna… intotdeauna mama mea! La multi ani fericiti!”

Mesaje de 8 Martie pentru cea mai buna prietena

„Sa fii sanatoasa si o pofta permanenta de o retrezire la viata, o vesnica reinoire de forte si bucuria de a trai! Asa iti doresc sa fii, cu drag…”

„De 8 Martie iti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea mea prinsa intr-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!”

„Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteaca pretutindeni… si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Va doresc un 8 Martie cat mai frumos!”

„Ziua asta sa fie un prilej de bucurie pentru noi toate, sa simtim mai putin apasarea grijilor si sa ne umplem gandurile si sufletul de caldura primaverii. La multi ani, tuturor femeilor!”

Mesaje de 8 Martie. Ce urari poti face de Ziua Femeii!

Urari de Ziua Femeii pentru sotie

„Sunt cel mai fericit barbat, am trecut impreuna prin bune si rele, nu trebuie sa-ti dau mesaje pompoase de 8 Martie, pentru ca toata lumea stie ca tu esti minunea vietii mele! La multi ani, scumpa mea sotie!”

„Iti urez o zi a femeii in care sa te bucuri de fiecare raza de soare, de fiecare pata de verdeata si… de dragostea mea neconditionata! La multi ani, de Ziua Femeii!”

„Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina, ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii! Te iubesc!”

„Te port oriunde in gandurile mele si te simt chiar daca esti departe de mine! De 8 Martie iti urez o primavara frumoasa, cu soare, fericire si toata dragostea prinsa intr-un buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primaveri!”

„Iti doresc ca zilele acestea de primavara si rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat! Te iubesc!”

Mesaje de 8 Martie pentru colege

„La multi ani pentru o femeie de nota 10! Sa nu te schimbi niciodata!”

„1000 de flori si tot atatea ganduri bune pentru o persoana deosebita! Va doresc o zi speciala, la fel ca dumneavoastra! La multi ani!”

„Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc un 8 Martie special!”

„Iti doresc ca rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor, alaturi de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer si mai curat! Un 8 Martie insorit!”

„Fie ca ziua de 8 Martie sa-ti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant! La multi ani!”

(sursa: felicit.net)

Publicat: 07 mart. 2023, 12:20 Autor: Camelia News
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×