Moment halucinant la o nunta din China! Fosta iubita a mirelui a venit imbracata in rochie de mireasa la nunta lui si a cazut in genunchi sa o ierte! VIDEO

Publicat: 09 apr. 2019, 10:52 Autor: D. C. Viral

Fosta lui logodnica era atat de disperata sa-l ia inapoi incat a venit la nunta lui imbracata in miresa sperand sa-l faca sa se casatoreasca cu ea, nu cu noua lui iubita.

Fosta iubita a mirelui a venit imbracata in rochie de mireasa la nunta lui! Scene rupte dintr-un film de tragi-comedie la o nunta din China, acolo unde fosta iubita a mirelui a aparut la ceremonie imbracata in miresa si ea sperand sa-l recuncereasca.

Chiar cand mirele si mireasa erau pe cale sa se sarute din sala s-a auzit un tipat puternic si toata lumea si-a mutat privirea. Rudele si prietenii mirelui au recunoscut-o imediat pe fosta lui iubita care era si ea imbracata in rochie de mireasa si tipa cat putea de tare: „A fost vina mea”.

Fosta iubita a mirelui a venit imbracata in rochie de mireasa la nunta lui

Scena dramatica abia acum incepe cand mirele nu stie cum sa reactioneze iar fosta iubita se aseaza in genunchi si-l implora sa o ierte si sa se impace. Mireasa „oficiala” era atat de stanjenita incat nu stia ce sa faca asa ca a plecat de pe scena efectiv.

Toata lumea a ramas socata cand au auzit-o pe fosta logodnica a mirelui implorand sa fie iertata in rochie de mireasa. Mirele a facut tot posibilul sa o consoleze pe actuala mireasa dar ea nu a mai rezistat momentului si a plecat din timpul ceremoniei. Cand toata lumea si-a dat seama ce se petrecere fosta iubita disperata a cauzt in genunchi pe scena si a inceput sa planga.

Imaginile au devenit extrem de virale in intreaga lume iar comentariile au fost dintre cele mai diverse. Multi au ras de femeia disperata care a distrus ceremonia fostului logodnic, altii, in special femeile au spus ca o inteleg in parte pentru gestul ei disperat. Cert este ca finalul a fost cel previzibil, rudele si prietenii au dat-o afara pe fosta iubita imbracata si ea in mireasa si pana la urma ceremonia s-a incheiat cu o casatorie mai mult decat controversata.

Publicat: 09 apr. 2019, 10:52 Autor: D. C. Viral
Pe aceeași temă