Magda Ciumac este in doliu. Mama acesteia a murit: „Sper din suflet sa iti gasesti linistea pe care o meriti”

Publicat: 09 Apr. 2019, 10:36 Vedete

Durere si suferinta de nedescris pentru Magda Ciumac, dupa ce mama acesteia s-a stins din viata.

Magda Ciumac este in doliu, fiindca mama ei s-a stins din viata, lasand un mare gol in inima acesteia, durerea fiind de nedescris. Aceasta a facut publica vestea trista pe retelele de socializare.

Fosta sotie a lui Tolea Ciumac a făcut anuntul mortii mamei sale azi-noapte, la ora 22:23. In mesaj se poate vedea ca aceasta este daramata de durere, fiindca tinea enorm la mama sa.

Magda Ciumac este in doliu

Magda Ciumac este in doliu

„Azi…(8 aprilie) este ziua în care m-am supărat pe tot ce credeam despre viață! Rămas bun, dragă MAMĂ! Numai ce am plecat de la tine! De 5 minute am intrat în casă…în Italia! Am venit să-l văd pe Sasha!

Iartă-mă că nu am rămas și azi! După 11 luni de suferință, sper din suflet să îți găsești liniștea pe care o meriți! Acum…caut bilet de avion…dar cum să vin să te văd așa?

Măcar…înainte…te găseam slăbită, cu dureri, suferința…dar vorbind cu noi! Cine o să îmi răspundă când ajung??????? L-aș întreba pe Dumnezeu…dar sigur este și el supărat!” a scris Magda pe contul personal de Facebook.

Mama acesteia a dus o lupta crancena cu boala, iar in cele din urma trupul ei a cedat. Nu a dezvaluit ce afectiunea avea, insa in mod cert era o boala necrutatoare, potrivit Cancan.

Publicat: 09 Apr. 2019, 10:36 Vedete
Pe aceeași temă