Cum a aflat Cătălin Moroșanu că Moș Crăciun nu există! ”Atunci am avut o mare dezamăgire”

Publicat: 24 Dec. 2019, 13:21 Vedete

Cătălin Moroșanu a aflat că Moș Crăciun nu există abia la vârsta de 10 ani chiar din cauza…mamei sale!

Luptătorul, într-o declarație oferită exclusiv pentru Cancan, a relatat cum a aflat că, de fapt, mama lui îi cumpără dulciuri și jucării de Crăciun.

”Sărbătorile erau clasice, cu Moș Crăciun, cu bomboane și ciocolată în brad. Desfăceam bomboanele, le mâncam, iar apoi puneam ambalajul în brad ca să nu vadă mama. Lucruri frumoase pe care le-am trăit. Crăciunul are farmecul lui. Ne strânge pe toți la un loc și ne bucurăm de fiecare moment. Nu îi scriam lui Moș Crăciun. Așteptam cu nerăbdare cadourile. La vârsta de 10 ani mi-am dat seama că e mama. Știu că mi-a adus o mitralieră și fix a doua zi am stricat-o.

A venit mama la mine și mi-a zis: «Sunt eu proastă că am dat bani pe jucărie!», iar eu am rămas surprins că nu era cadoul de la Moș Crăciun. Atunci am avut o mare dezamăgire. Pe la vârsta de 10 ani mi-am dat seama că Moș Crăciun nu există, dar eu cred că toți în inima noastră avem nevoie de un Moș Crăciun. Această sărbătoare are un farmec aparte și cred că toți avem nevoie de un Moș Crăciun”, a declarat Cătălin Moroșanu pentru Cancan.

Publicat: 24 Dec. 2019, 13:21 Vedete
Pe aceeași temă