Catalin Morosanu, scandal monstru cu Cream la Ferma! S-a lasat cu jigniri crunte: „Celelalte doua, una iti spala chilotii alta te scarpina la c%#*e!”

Publicat: 28 feb. 2019, 10:52 Autor: D. C. News 3

Pentru ca a fost propusa la duel, Claudia Pavel nu a mai rezistat si a inceput sa-l atace intr-un mod foarte urat pe Morosanu.

Catalin Morosanu, scandal monstru cu Cream in FERMA! S-a lasat cu jigniri crunte! A venit randul lui Catalin Morosanu sa intre in conflict in FERMA si de data asta a ales-o pe Cream pentru duel si sa-i fie servitoare.

Cătălin Moroșanu a fost desemnat fermierul săptămânii și a fost de datoria lui să propună unul dintre participanți la duel. Alegerea sportivului a fost Claudia Pavel, motivând prin faptul că, din punctul său de vedere, care este împărtășit de mai mulți concurenți, cântăreața nu face treabă și își ignoră responsabilitățile din Fermă.

Claudia nu a ramas datoare si a reactionat imediat dupa ce a declarat ca Morosanu este foarte previzibil si se astepta la nominalizarea ei. L-a acuzat pe luptator ca si-a propus sa o elimine pe Cream din FERMA inca de cand era Jorge in concurs si ca acum el continua razboaiele altora.

Cream a continuat cu acuzatiile, susținând că Morosanu „nu are imaginație” și acuzându-l că le are drept favorite pe Brigitte și Ioana Filimon, care „îl masează toată ziua, îi spală chiloții, îi suflă în „fund” toată ziua”, din spusele cântăreței. „Eu nu fac asta, e clar că de aia i se pare că eu sunt dificilă.”

Catalin Morosanu, scandal monstru cu Cream in FERMA

Morosanu a luat si el foc si a inceput sa o atace mai tare pe Claudia: „„Eu sunt bărbat și am c****le până jos dacă vrei să o dăm pe bărbăție. Tu te trezești ultima, stai jumate de oră la baie, stai o oră să te machiezi, nu faci nimic”.

Pe masura ce Morosanu continua sa-i explice de ce el nu bea cafea cu ea pentru ca dimineata se duce afara si da de mancare la vaca si o mulge, Claudia o tinea pe a ei: „Asta este parerea ta si in continuare minti ca sa-ti sustii punctul de vedere. Tu ca barbat, ditamai luptatorul sa te iei de o femei ca nu munceste cand alelalte doua una te scarpina la c*&%e si alta iti spala chilotii si te pupa in c@r toata ziua si stau la bucatarie si nu fac nimic.”

Publicat: 28 feb. 2019, 10:52 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă