Ferma 2019. Cream o da in judecata pe Brigitte Sfat. De la ce a pornit galceava celor doua VIDEO

Publicat: 04 feb. 2019, 14:26 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Cantareata s-a enervat profund cand fosta sotie a lui Ilie Nastase a facut cateva afirmatii jignitoare, in cadrul emisiunii Ferma 2019.

Ferma 2019. Cream o da in judecata pe Brigitte Sfat, ambele fiind inchise in casa emisiunii filmata de PRO TV. Pana in prezent au fost difuzate doar trei editii ale emisiunii TV Ferma. Si intre doua concurente s-a iscat un scandal monstru care nu are legatura cu productia sau scopul vedetelor in vila de la munte.

Cream o da in judecata pe Brigitte Sfat pentru defaimare. Aceasta a afirmat in cadrul emisiunii ca primul ei sot, Octavian Sfat, a inselat-o cu Cream. In plus, Brigitte Sfat a sarit la atac, umilind-o pe Cream in fata celorlalti concurenti.

„Soţul meu, tatăl lui Robi, m-a înşelat cu ea. A venit la concursul ăsta să se combine cu alţi bărbaţi? Ştiam că nu mă suportă… asta de când s-a culcat cu primul meu soţ. Normal eu ar trebui să fiu supărată pe ea“, le-a spus Brigitte Sfăt celorlalţi concurenţi.

Cream o da in judecata pe Brigitte Sfat


Sora cântăreţei Cream sustine ca a vorbit cu sora ei, Claudia Pavel, despre cele spuse in emisiune. Cele doua vor sa o dea in jduecata pe Brigitte Sfat si sa ii ceara daune morale pentru acuzatiile aduse.

„Este absolut aberant ce a putut să spună despre Claudia. Sora mea habar nu are cine este acest om (n.r. – Octavian Sfăt) despre care această femeie vorbeşte. Claudia era doar o copilă pe vremea aceea. Cânta cu trupa Candy şi mergea peste tot cu tata. (…) Este limpede că totul se întâmplă în imaginaţia ei.

Am hotărât cu Claudia să o acţionăm în instanţă, iar eu mă voi ocupa de tot. Voi angaja avocaţi care să o reprezinte pe sora mea, pentru că nu poţi să strici imaginea unui om aşa. Sora mea a avut primul prieten la 19 ani, când a venit la Bucureşti. Până atunci s-a ocupat de şcoală“, le-a povestit Paula Pavel apropiaţilor, potrivit Click!.

Publicat: 04 feb. 2019, 14:26 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă