Filme noi in cinema saptamana 4-10 febuarie 2019: Drunk Parents si The Prodigy! VIDEO

Publicat: 04 feb. 2019, 13:12 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Filme noi in cinema saptamana 4-10 febuarie 2019: Drunk Parents si The Prodigy! VIDEO

Prima saptamana din luna februarie 2019 vine cu patru noi filme, potrivite pentru toate gusturile, de la mic la mare!

Filme noi 4-10 februarie 2019. Cinamatografele din toata tara vor incepe sa ruleze, de pe data de 8 februarie, cateva filme noi. Premierele sunt pentru toate gusturile, de la mic la mare. Va puteti bucura de noile pelicule de comedie, aventura, horror si drama, alaturi de prietenii vosti!

Filme noi 4-10 februarie 2019

Drunk parents 2018 (Si betivi si mincinosi) – premiera 8 februarie, trailer VIDEO


Este o comedie de 96 de minute despre doi parinti alcoolici. Acestia incearca sa ascunda de fiica si prietenii lor toate problemele pe care le au. Problemele financiare devin din ce in ce mai mari si mai stresante. Cei doi parinti alcoolici isi fac tot felul de planuri, in incercarea de a scapa. Din nefericire, multe din idei esueaza. Recuperatorul de bunuri nu mai are rabdare si cei doi parinti nu au bani sa isi achite datoriile. Pentru ca fiica lor sa nu renunte la colegiu, taxa devenita uriasa pentru bugetul familiei, parintii se zbat sa iasa din colapsul financiar.

Mia and the White Lion 2018 (Mia si leul alb) – premiera 8 februarie, trailer VIDEO


Filmul este o aventura/drama de 97 de minute. Familia Miei decide sa paraseasca Londra pentru a avea grija de o ferma de lei din Africa. La doar 10 ani, viata Miei e data peste cap. Ajunsa la ferma, asista la nasterea unui pui de leu alb. Este botezat Charlie si devine cel mai bun prieten al Miei. Aceasta leaga o prietenie extraordinara cu micul leu alb. Dupa 3 ani de locuit la ferma, Mia afla un secret teribil si decide sa fuga impreuna cu Charlie. Asa incepe aventura celor doi prieteni, in savana Africii de Sud.

The Prodigy 2019 (Anomalie) – premiera 8 februarie, trailer VIDEO


Filmul horror prezinta povestea lui Sarah, o mama ingrijorata. Aceasta crede ca fiul ei, Milesc, ar fi sub influenta fortelor malefice. Considera ca ceva supranatural a pus stapanire pe baiat. Sarah incepe sa se teme pentru siguranta familiei. Aceasta trebuie sa renunte la instinctul matern, care ii cere sa isi protejeze fiul, si sa apeleze la instinctul de detectiv. Sarah incearca sa afle cine sau ce ii face rau lui Miles. Familia trece printr-o serie de aventuri oribile, in care realitatea si perceptia devin difuze.

Todos lo saben 2018 (Toată lumea știe) – premiera 8 februarie, trailer VIDEO


Filmul urmărește povestea Carolinei, care revine din Buenos Aires în orășelul copilăriei ei de lângă Madrid, împreună cu soțul și copiii. Călătoria este însă afectată de evenimente neprevăzute, ce scot la iveală secrete tulburătoare.

Sursa: cinemagia.ro

Publicat: 04 feb. 2019, 13:12 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă
×