Rapperul 21 Savage a fost arestat! Locuia ilegal in America de la varsta de 12 ani

Publicat: 04 Feb. 2019, 12:33 Vedete

Vesti proaste pentru fanii cantaretului. Artistul a fost arestat in Atlanta duminica dimineata de catre ofiterii ICE.

Rapperul 21 Savage a fost arestat. Cantaretul in varsta de 26 de ani se afla in custodia agentilor federali. Acesta ar putea fi deportat inapoi in Anglia, tara lui natala. Conform Dailymail.co.uk, 21 Savage a ajuns in America la varsta de 12 ani.

Viza lui a expirat un an mai tarziu, dar el nu a mai parasit America. A ramas acolo, locuind ilegal, fara acte. Si-a facut si o cariera devenind un rapper de succes. Rapperul 21 Savage, pe numele sau real abraham-Joseph, a fost nominalizat de doua ori la premiile Grammy, de saptamana viitoare.

Rapperul 21 Savage a fost arestat

Joia trecuta, 21 Savage a cantat in Atlanta la Super Bowl Music Fest. A fost arestat duminica dimineata. Autoritatile credeau, initial, ca artistul a fost nascut si crescut in Atlanta. Dar agentii federali au aflat adevarul despre el.

„Persoana publica pe care o afisaza este falsa. A venit in America din Marea Britanie, cand era tanar. Viza lui a expirat si nu a mai reinnoit-o. A locuit aici ilegal”, sustin agentii federali.

Rapperul 21 Savage ar putea fi deportat

Numele real al lui 21 Savage este Sha Yaa Bin Abraham-Joseph. Este un cetatean britanic ce a ajuns in America in iulie 2005, cand avea 12 ani. Viza lui a expirat 1 an mai tarziu. Fanii lui sunt in stare de soc. Acestia credeau ca 21 Savage este un american get-beget.

Publicat: 04 Feb. 2019, 12:33 Vedete
Pe aceeași temă