Romanca de 31 de ani care este profesoara de eticheta! Preda bunele maniere si iti arata cum trebuie sa te asezi si sa stai pe scaun, ca o doamna! VIDEO

Publicat: 04 Feb. 2019, 11:13 News 3

Femeia care spera sa le invete pe romance bunele maniere si eticheta. Nici nu stiai ca exista o astfel de scoala.

Romanca de 31 de ani care este profesoara de eticheta! Preda bunele maniere! Andreea Ştefănescu are 31 de ani si a fost stewardeza pentru membri ai unor familii regale, şefi de stat şi numeroase personalităţi. A călătorit în 89 de ţări, a locuit în 7 dintre ele, a cunoscut culturi diferite şi a înţeles că bunele maniere sunt cele care deschid orice uşă.

Acum Andreea este trainer de etichetă, promovează eleganţa şi buna purtare şi a absolvit trei dintre cele mai importante şcoli de bune maniere din lume. La una dintre ele a studiat şi Prinţesa Diana.

Tânăra are un MBA în International Hospitality, o diplomă de trainer în etichetă şi protocol de la English Manner, școală aflată sub patronajul Casei Regale a Marii Britanii, dar şi una de la Şcoala de Protocol din Washington. Cu toate acestea, cea mai mare realizare pentru Andreea a fost să fie acceptată la Institut Villa Pierrefeu, din Elveţia.

Una dintre pozitiile explicate reporterilor Digi 24 si exemplificate in mai multe ipostaze a fost asezatul pe scaun si pozitia in care trebuie sa stea o doamna: „Ne oprim in fata scaunului la un pas distanta. Apoi pasim si ne intoarcem ca un model. Dincolo de faptul ca nu ne asezam ca o scara rulanta, in niciun caz nu te proptesti de manerul scaunului, nu este ca si cum decolam de pe scaun in momentul in care ne ridicam. Ne asezam ca un lift, pe orizontala. Coboram drept in jos. Atunci cand ne asezam jos degetele mainilor vor trebui sa stea intotdeauna inchise.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Feb. 2019, 11:13 News 3
Pe aceeași temă