Alex Brown a murit la 52 de ani. A fost chitaristul trupei Gorilla Biscuits

Publicat: 04 Feb. 2019, 10:27 Vedete

Reprezentatul trupei Gorilla Biscuits, Anthony Civarelli, a confirmat anuntul mortii chitaristului printr-un mesaj pe internet.

Alex Brown a murit la 52 de ani. A fost chitaristul trupei Gorilla Biscuits, o trupa din New York. Acesta a murit de cauze naturale dupa ce a suferit un accident vascular cerebral, informeaza nme.com.

„Omenirea a pierdut un fiu, un frate, un unchi, un artist, un muzician si un prieten iubitor in aceasta saptamana. Mi-am piedut colegul de trupa si prietenul de peste 30 de ani.

O bucata din inima mea a murit cu el, saptamana aceasta, si tot ce pot face este sa man gandesc la toate momentele bune, la toate spectacolele impreuna, la toate mesele si calatoriile pe care le-am avut, impreuna.

Alex Brown a murit la 52 de ani

 

Vezi această postare pe Instagram

 

The world lost a son,brother,uncle,artist,musician and loving friend this week. I lost my bandmate and friend of over 30 years, a piece of my heart died this week and all I can do is think of all the fun, shows, meals flights and trips we had together. All the late night talks and all the early morning hangs with him and my wife and kids. There will never be another alex brown. A memorial service will be held in Iowa in the coming weeks. Tell the ones you love that you love them, alex passed away from natural causes a basal ganglia stroke.#schism #gorillabiscuits #sidebyside #kronkeypopjoy #unclealex

O postare distribuită de Civ (@civ_gb) pe


Toate discutiile pana noaptea tarziu si toate cafelele de dimineata pe care le-am servit alaturi de el, sotia si copiii mei. Nu va mai exista niciodata un alt Alex Brown!

Spuneti-le celor dragi ca ii iubiti! O sa imi fie dor de tine, Alex. Cred ca asta insumeaza tot ce simt pentru tine. Te iubesc, prietene. Sunt devastat, complet devastat. Scena nu va fi la fel fara tine”, a postat Anthony Civarell pe Instagram.

Saptamana aceasta va avea loc o slujba in memoria chitaristului. Touche Amore, Steve Aoki, BURN au postat si ei mesaje in memoria artistului care, de-a lungul carierei sale, a avut mai multe colaborari pana s-a stabilit in trupa Gorilla Biscuits.

FOTO: Instagram, Facebook, Twitter

Publicat: 04 Feb. 2019, 10:27 Vedete
Pe aceeași temă