Drama de nedescris a lui Demi Lovato: trei atacuri cerebrale și un infarct, după o supradoză de droguri

Publicat: 21 Feb. 2021, 10:16 Vedete

Drama artistei Demi Lovato pe care nu mulți o cunosc! Celebra cântăreață a fost la un pas de moarte: a avut trei atacuri cerebrale și un infarct în 2018, după o supradoză de droguri.

După toate aceste probleme medicale pe care le-a avut, Demi Lovato a rămas cu leziuni cerebrale. Într-un interviu pentru presă, cântăreața a mărturisit faptul că a fost la un pas de moarte. Demi Lovato a suferit 3 atacuri cerebrale, un infarct, după ce în anul 2018 a luat o supradoză de droguri. Doctorii i-au zis că a fost la câteva minute de moarte. În documentarul nou, artista de 28 de ani povestește cum viața i s-a schimbat într-o fracțiune de secundă. Documentarul se numește: „Doctorii mi-au spus că mai aveam 5 sau 10 minute”.

Demi Lovato a rămas cu leziuni cerebrale, iar printre efecte se numără încețoșarea vederii, sau apariția unor pete. Nu poate conduce și îi poate fi greu să citească. În anul 2018, în luna iulie, a fost dusă de urgență la spital, după ce a fost găsită inconștientă în locuința sa din Los Angeles. Artista luase un amestec de droguri și medicamente, la o lună după ce cântăreața a dezvăluit că a început din nou să bea alcool, după șase ani de pauză.

Demi Lovato și Max Ehrich s-au separat la două luni de la logodnă

În urmă cu două luni, Demi Lovato era în culmea fericirii, după ce ea și Max Ehrich au anunțat că s-au logodit. Acum, însă, vedeta internațională ar avea parte de probleme în relație.

Nici diamantul de sute de mii de euro nu îi mai satisface sufletul celebrei artiste, după ce ea și Max Ehrich s-au despărțit, scrie VIVA. Separarea dintre cei doi a avut loc recent, iar primul semn, spune sursa, ar fi faptul că și-au dat ”unfollow” pe rețelele de socializare. De asemenea, apropiații artistei ar fi avertizat-o în legătură cu actorul care i-a furat inima că nu ar avea intenții foarte serioase cu ea.

„Oameni din jurul lui Demi au exprimat că sunt îngrijorați și ezită în ceea ce-l privește pe Max”, spune un apropiat. Chiar și așa, Demi Lovato era „îndrăgostită și nu voia ca inima să-i fie frântă. Ținea cu adevărat la Max și voia să creadă că intențiile lui sunt sincere”.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 21 Feb. 2021, 10:16 Vedete
Pe aceeași temă