Despărțire-șoc! Demi Lovato și Max Ehrich s-au separat la două luni de la logodnă

Publicat: 25 Sep. 2020, 16:09 Vedete

În urmă cu două luni, Demi Lovato era în culmea fericirii, după ce ea și Max Ehrich au anunțat că s-au logodit. Acum, însă, vedeta internațională ar avea parte de probleme în relație.

Nici diamantul de sute de mii de euro nu îi mai satisface sufletul celebrei artiste, după ce ea și Max Ehrich s-au despărțit, scrie VIVA. Separarea dintre cei doi a avut loc recent, iar primul semn, spune sursa, ar fi faptul că și-au dat ”unfollow” pe rețelele de socializare. De asemenea, apropiații artistei ar fi avertizat-o în legătură cu actorul care i-a furat inima că nu ar avea intenții foarte serioase cu ea.

„Oameni din jurul lui Demi au exprimat că sunt îngrijorați și ezită în ceea ce-l privește pe Max”, spune un apropiat. Chiar și așa, Demi Lovato era „îndrăgostită și nu voia ca inima să-i fie frântă. Ținea cu adevărat la Max și voia să creadă că intențiile lui sunt sincere”.

View this post on Instagram

Making magic with bae 🥰✨🎥❤️

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Pe de altă parte, Max Ehrich a postat în urmă cu opt ore un mesaj pe rețelele de socializare: ”Dumnezeu te iubește!”.

View this post on Instagram

❤️🙏🕊

A post shared by Max Ehrich (@maxehrich) on

Ce spunea Demi Lovato recent despre pasul cel mare – logodna cu Max Ehrich

Artista Demi Lovato și-a găsit, în sfârșit, partenerul ideal pentru ea. Grijuliul Max Ehrich, actorul care i-a furat inima cântăreței, a făcut pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie pe brunetă. Nu doar că actorul i-a pus inelul pe deget, dar a și luat-o la o ședință foto, înainte de nuntă! Pe rețelele de socializare, Demi Lovato a scris și ea un mesaj.

”Când eram mică, tatăl meu biologic mi-a zis că sunt ”micuța lui parteneră” – ceva ce ar fi sunat bizar fără accentul sudic de cowboy. Dar pentru mine a făcut sens totul. Iar astăzi, sensul a revenit, căci voi fi partenera altcuiva. Știam că te iubesc din secunda când te-am întâlnit. (…) Sunt onorată să îți accept cererea în căsătorie. Te iubesc mai mult decât o descriere de poză ar putea spune, dar sunt entuziasmată să încep o viață și o familie cu tine. Te iubesc etern, iubitul meu. Partenerul meu. Pentru viitorul nostru!”, este o parte din mesajul scris de Demi Lovato pe Instagram.

Publicat: 25 Sep. 2020, 16:09 Vedete
Pe aceeași temă