Ioana Boureanu, batuta! Fiica lui Cristi Boureanu a ajuns la Urgenta, sambata seara

Publicat: 04 Feb. 2019, 11:17 Vedete

Clipe de groaza sambata noapte pentru fostul politician si fostul sot al Valentinei Pelinel. Fiica lui a fost batuta intr-un club din Capitala.

Ioana Boureanu a fost batuta sambata seara. Aceasta se afla la majoratul unor prietene. Fiica lui Cristi Boureanu a fost batuta de trei tinere de etnie, in doua reprize. Ioana Boureanu a ajuns la Urgente, plina de sange, informeaza national.ro.

Cristi Boureanu a ajuns de urgenta la spital. Acolo a gasit-o pe Ioana cu capul spart, plina de sange si de rani pe tot corpul. Se pare ca altercatia a fost verbala, initial. Cele trei fete de etnie se aflau la baie, moment in care conflictul a inceput.

Ioana Boureanu s-ar fi dus la baie si le-a rugat pe fete sa ii faca si ei loc, sa se spele pe maini. Una dintre agresoare i-a tras Ioanei o palma. Apoi prietenele ei s-au napustit asupra victimei. Au batut-o cu pumnii si cu picioarele, sustine sursa sus citata.

Ioana Boureanu, batuta in club

Ioana Boureanu, batuta! Fiica lui Cristi Boureanu a ajuns la Urgenta, sambata searaFiica lui Boureanu a cazut la pamant si a incasat toate loviturile. Bodyguarzii au fost chemati sa aplaneze conflictul. Le-au scos pe cele trei agresoare din baie si le-au asigurat pe Ioana si prietenele ei, care isi serbau ziua de nastere, ca totul va fi ok.

Ioana a mers la o farmacie din zona de unde si-a luat cele necesare pentru a isi ingriji ranile. S-au intors in club dupa ce paznicii le-au asigurat ca batausele au fost scoase si rugate sa plece. Din nefericire, Ioana s-a intalnit cu cele trei fete la bar.

Fara sa vorbeasca cu ele, Ioana Boureanu s-a trezit cu un pahar in cap. Ioana a ajuns de urgenta la spital, cu capul spart. Medicii i-au ras o parte din par pentru a ii putea pune copci. Medicii i-au pus 4 copci pentru a opri sangerarea.

Fiica lui Boureanu, cu capul spart, la Urgenta

Ioana Boureanu, batuta! Fiica lui Cristi Boureanu a ajuns la Urgenta, sambata searaImaginile au fost surprinse de camerele video din clubul de fite. Au fost vizionate deja de politisti. Tanara a fost calcata in picioare, la propriu. Cristi Boureanu nu a dorit sa ofere declaratii despre bataia incasata de fiica lui. Dupa ce Ioana isi scoate certificatul de la IML, va depune o plangere penala.

Fostul politician este decis sa ofere o recompensa celor care le recunosc pe agresoare si le ofera identitatea. Cristi e decis sa lupte in instanta pentru a i se face dreptate Ioanei Boureanu, batuta mar in club, sambata seara.Ioana Boureanu, batuta! Fiica lui Cristi Boureanu a ajuns la Urgenta, sambata seara

Publicat: 04 Feb. 2019, 11:17 Vedete
Pe aceeași temă