Cristian Boureanu și-a scos fiica la restaurant. Ioana a fost luată de acasă cu decapotabila!

Publicat: 25 nov. 2021, 10:53 Autor: Maria Apostol Vedete

Cristian Boureanu și-a invitat fiica la masă, iar Ioana s-a arătat extrem de încântată. Fostul politician a luat-o de acasă cu decapotabila și s-au oprit pentru o ciorbă la un restaurant din cartierul Floreasca. 

Cristian Boureanu a avut, de această dată, noroc. CANCAN.RO îl surprindea cum părăsea restaurantul după doar câteva vorbe schimbate cu ospătarul, în urmă nu cu mult timp, iar fostul politician spunea că nu a găsit… ciorba pe care o căuta! Da, nu se sfia să dezvăluie, atunci, misterul. Ba chiar s-a și amuzat. ”Am intrat, am întrebat de o ciorbă, nu aveau, așa că am plecat la un alt restaurant. Eu sunt ciorbar de felul meu, iar acolo nu aveau decât supe-creme… ”, povestea, atunci, Cristian Boureanu.

Da, cel supranumit cândva  „deputatul playboy” a revenit pentru o ciorbă, doar că, de data aceasta, alături de fiica lui, Ioana. Iar norocul i-a surâs. Chiar a găsit ciorba după care este topit! Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Cristian Boureanu s-a despărțit de logodnică

Laura Dincă și Cristian Boureanu s-au despărțit în vara acestui an, chiar înainte de nuntă.

Vorbesc aproape zilnic la telefon, iar Laura le spune prietenelor ei că îi este recunoscătoare lui Cristian Boureanu pentru tot. ”Este cel mai bine așa! Au rămas în business-uri împreună și a ajutat-o foarte mult. Iar dacă alții își împart copiii, ei își împart cățeii”, au declarat surse din anturajul celor doi. Au trei căței pe care i-au crescut împreună încă de la începutul relației lor.

Laura Dincă așteaptă acum să se închidă definitiv rana despărțirii, pentru că a suferit mult, și să se mute în apartamentul în care și l-a cumpărat după separarea de Cristian Boureanu.

Surse din anturajul Laurei Dincă au declarat că aceasta este încrezătoare în viitor și vrea să uite perioadele grele prin care a trecut alături de Cristian Boureanu.

Publicat: 25 nov. 2021, 10:53 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×