Cristi Boureanu, adevărul despre consumul de alcool: „Beau o pălincă înainte de…”

Publicat: 10 oct. 2022, 13:26 Autor: Camelia Vedete

Cristi Boureanu, adevărul despre consumul de alcool. Cristian Boureanu a fost recent invitat într-un podcast! Acolo el a lăsat masca jos și a spus tot adevărul despre consumul de alcool.

Cristian Bourceanu a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni, care este secretul său. El a spus că a fost de multe ori oprit pe stradă pentru a fi întrebat cum reușește să se mențină în formă.

Cristi Boureanu, adevărul despre consumul de alcool

„Cred că o să-mi fac podcast că mă oprește lumea pe stradă pe acest subiect. Poate să fie un om care nu are trăsături frumoase, dar vezi cum îmbătrânește frumos. Beau multă apă. Nu mă culc mai devreme de trei-patru ore după ce am mâncat. Beau o tărie înainte de masă, o pălincă. Mai ales înainte de a mânca carne, pentru că am o bilă leneșă și acest lucru mi-a fost recomandat de un medic.”

Fostul soț al Valentinei Pelinel a mai dezvăluit că și exercițiile fizice au un rol important.

„Merg pe jos sau fac yoga și dorm șapte ore jumate pe noapte. Nu îmi dau cu nimic pe față în afară de after-shave. Iar pe ochi îmi dau doar cu apă. Și aș putea să continui la nesfârșit”.

Fostul politician a avut o viață intimă deosebit de agitată: a trecut prin două divorțuri, ambele soții părăsindu-l după ce s-au cuplat cu nașul de cununie. În cazul Valentinei Pelinel a fost vorba de Cristi Borcea, cu care este acum într-o relație. Pentru Cristian Boureanu au urmat două relații despre care presa mondenă a vuit, cele cu Laura Dincă și Cristina Belciu. Cu o viața sentimentală agitată, ajuns la 50 de ani, politicianul se menține într-o formă care i-ar face invidioși pe mulți bărbați.

Cristian Boureanu, răspuns la cea mai roșie întrebare

„Cât de tare strânge cureaua un fost milionar?”. „În câte belele v-a băgat alcoolul?”. „Unde aţi greşit ca tată?”. Sunt întrebările adresate fostului politician

Cu un parcurs tumultuous pe scena publică, Cristian Boureanu vine în faţa telespectatorilor duminica aceasta, pentru a răspunde celor 40 de intrebari adresate de Denise Rifai, la Kanal D.

Cristian Boureanu, răspuns la cea mai roșie întrebare

De-a lungul carierei sale politice, Cristian Boureanu a avut două mandate de deputat în Parlamentul României. A fost etichetat de presă ca „tânăra speranţă liberală”, „cel mai tânăr milionar din politică” şi „deputatul Playboy”. În 2012, s-a retras din politică, demisionând din toate funcţiile deţinute în cadrul Partidului Naţional Liberal. Cristian Boureanu a trecut şi prin experienţa vieţii în spatele gratiilor, după ce a fost acuzat de trafic de influenţă. Și, de asemenea, a fost şi protagonistul unui scandal uriaş în 2017, când a fost acuzat de ultraj.

Publicat: 10 oct. 2022, 13:26 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă