Cristian Boureanu și iubita-fotomodel s-au despărțit!

Publicat: 19 apr. 2022, 11:01 Autor: Maria Apostol General

Cristian Boureanu și modelul supranumit ”Monica Belluci de România” au pus punct relației pe care o aveau de doar câteva luni!

Fostul deputat și tânărul fotomodel și-au asumat relația în mod public la începutul lunii februarie. Asta deși ei se întâlneau încă de la finalul anului trecut, în secret.

Iată că lanțul de iubire dintre ei s-a rupt mai devreme decât se așteptau. Cuplul a făcut deja „amiabila”, drept urmare s-au strâns în brațe, luându-și la revedere unul de la celălalt!

Cristian Boureanu și frumoasa brunetă supranumită ”Monica Belluci de România” s-au cunoscut la începutul lunii decembrie, în Herăstrău, la o petrecere organizată cu ocazia Zilei Naționale.

Cei doi au fost două prezențe discrete, fără afișări ostentative, chiar dacă sentimentele au părut a fi extrem de intense, de ambele părți. Mai multe detalii puteți citi pe CANCAN.RO.

Boureanu, părăsit pentru nașii de cununie

Fostul deputat a rămas marcat de experiențele celor două mariaje pe care le-a avut în urmă cu mai mai mulți ani cu Ioana Boureanu și Valentina Pelinel. Atunci când, îm abele cazuri, a fost părăsit pentru nașii de cununie!

El a trecut prin două situații identice. Bineînțeles că se gândește că a fost blestemat. Nici în cele mai negre coșmaruri nu te gândești că ambele soții te vor lăsa pentru nașul de cununie. După ce a aflat de Valentina și Borcea s-a chinuit mult să își regăsească liniștea și echilibrul. A mers la biserici, a făcut tot posibilul să înțeleagă de ce i se întâmplă lui asta.

Acum mai face haz de necaz și spune că el se însoară, însă nu vrea să aibă naș, ci numai nașă. Chiar dacă nu recunoaște public, chiar a rămas marcat”, a declarat un apropiat de-al lui Cristi Boureanu, pentru impact.ro.

Ce-și dorește cu adevărat Cristian Boureanu este un copil sau… trei, după cum declara fix iubita lui acum ceva vreme. „Cristi îşi doreşte să devină tată de încă trei ori”, spunea Laura într-o emisiune tv însă, doar „După căsătorie!”, a declarat o sursă apropiată a acestuia, pentru impact.ro.

Publicat: 19 apr. 2022, 11:01 Autor: Maria Apostol General
Pe aceeași temă
×