Cristian Boureanu are o amantă? Detalii incredibile despre femeia care i-ar fi picat cu tronc

Publicat: 31 aug. 2021, 10:54 Autor: Maria Apostol Vedete

Ies la iveală noi detalii legate de despărțirea lui Cristian Boureanu de Laura Dincă. Se pare că fostul politician ar fi avut anturaje comune cu o tipă frumușică ce i-ar fi atras, cumva, atenția. Legătura dintre cei doi ar fi durat, spun sursele noastre de încredere, cinci luni, după care totul s-a spulberat.

CANCAN.RO a intrat în posesia unor informații de ultim moment despre Cristian Boureanu și o tânără care susține că ar fi avut o relație cu fostul politician. Aceasta ar fi povestit, în anturajul său, că între ea și Boureanu ar fi existat o legătură mai puternică, iar amândoi s-ar fi învârtit în aceleași cercuri de prieteni.

Povestea ceasului aburit

Legătura – care ar fi însemnat „mai mult decât prietenie” – ar fi durat aproximativ cinci luni și ar fi existat chiar și în timp ce Cristian Boureanu încă era împreună cu Laura Dincă. Presupusa „amantă” a fostului politician s-ar fi plâns în anturajul său și că, în urma relației, nu ar mai fi reușit să își recupereze un ceas. Tânăra a povestit că ar fi mers alături de Boureanu la saună, acolo unde i s-ar fi aburit ceasul, o bijuterie nu foarte valoroasă, dar cu mare valoare sentimentală, întrucât l-ar fi primit de la mama ei.

Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Publicat: 31 aug. 2021, 10:54 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×