Fiul Mirabelei Dauer refuza sa vorbeasca cu ea. Ce drama traieste cantareata, de cativa ani

Publicat: 04 Feb. 2019, 11:43 News 3

Artista de muzica usoara, una din cele mai vechi voci din muzica romaneasca, traieste de cativa ani cu o drama pe suflet.

Fiul Mirabelei Dauer refuza sa vorbeasca cu ea. Marturisirea a fost facuta recent de artista, in cadrul emisiunii prezentata de Oana Turcu. Mirabela Dauer a refuzat sa ofere prea multe detalii legat de acest subiect.

Aceasta a marturisit doar ca fiul ei, cu care nu a mai vorbit de cativa ani, a fost iertat de ea. Mirabela Dauer spera ca, intr-o buna zi, acesta sa isi dea seama ca nu se poate purta asa cu mama lui. Spera ca cei doi sa se impace si sa aiba o relatie normala, de mama-fiu.

Fiul Mirabelei Dauer refuza sa vorbeasca cu ea

„Ţi-am zis, nu sunt supărată, că nu îi obliga nimeni. Nu, deci eu mi-am şters tot ce nu mi-a făcut bine. Am şters absolut tot. Am şters din creierul meu nume, figuri, telefoane, tot.. pentru că nu vreau să continui să îmi fac rău. Nu mă gândesc la nimic că îmi face rău şi nu vreau să îmi mai fac rău.

Nimic nu este întâmplător, iar supărările cele mai mari afectează orice. Sufletul şi organele, că supărările aduc bolile. Fericirea nu o să aducă niciodată nici o boală. Eu am suferit destul că toate problemele de sănătate care vin acum, la o vârstă, sunt de atunci. Nu sunt de ieri… Astea vin în ani şi eu sunt o persoană care nu mă plâng”, a spus Mirabela Dauer la „Refresh by Oana Turcu”.

Continuarea articolului »

Publicat: 04 Feb. 2019, 11:43 News 3
Pe aceeași temă