Fiul Mirabelei Dauer refuza sa vorbeasca cu ea. Ce drama traieste cantareata, de cativa ani

Publicat: 04 feb. 2019, 11:43 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Artista de muzica usoara, una din cele mai vechi voci din muzica romaneasca, traieste de cativa ani cu o drama pe suflet.

Fiul Mirabelei Dauer refuza sa vorbeasca cu ea. Marturisirea a fost facuta recent de artista, in cadrul emisiunii prezentata de Oana Turcu. Mirabela Dauer a refuzat sa ofere prea multe detalii legat de acest subiect.

Aceasta a marturisit doar ca fiul ei, cu care nu a mai vorbit de cativa ani, a fost iertat de ea. Mirabela Dauer spera ca, intr-o buna zi, acesta sa isi dea seama ca nu se poate purta asa cu mama lui. Spera ca cei doi sa se impace si sa aiba o relatie normala, de mama-fiu.

Fiul Mirabelei Dauer refuza sa vorbeasca cu ea

„Ţi-am zis, nu sunt supărată, că nu îi obliga nimeni. Nu, deci eu mi-am şters tot ce nu mi-a făcut bine. Am şters absolut tot. Am şters din creierul meu nume, figuri, telefoane, tot.. pentru că nu vreau să continui să îmi fac rău. Nu mă gândesc la nimic că îmi face rău şi nu vreau să îmi mai fac rău.

Nimic nu este întâmplător, iar supărările cele mai mari afectează orice. Sufletul şi organele, că supărările aduc bolile. Fericirea nu o să aducă niciodată nici o boală. Eu am suferit destul că toate problemele de sănătate care vin acum, la o vârstă, sunt de atunci. Nu sunt de ieri… Astea vin în ani şi eu sunt o persoană care nu mă plâng”, a spus Mirabela Dauer la „Refresh by Oana Turcu”.

Fiul Mirabelei Dauer refuza sa vorbeasca cu eaArtista sustine ca ea a incercat sa reia legatura cu el, dar ca fiul nu ii raspunde. Mirabela Dauer sustine ca tot ce i-a ramas de facut acum e sa astepte.

„Nu eu sunt în posibilitatea asta, poate că el, vreodată, în viaţa lui, cât oi mai fi pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vis a vis de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept”, a mai adaugat vedeta.

A doua casnicie a Mirabelei Dauer

Fiul Mirabelei Dauer refuza sa vorbeasca cu eaArtista de muzica usoara sustine ca a fost chinuita de al doilea ei sot. Mirabela Dauer nu a fost agreata deloc de catre soacra ei. Incasa batai des de la sot. Satula, artista a intentat divort si sotul ei, Traian Popovici, a acuzat-o de infidelitate. Acesta sustine ca Mirabela Dauer l-a inselat cu un chitarist, in timp ce erau la mare, pentru un concert.

Fiul Mirabelei Dauer refuza sa vorbeasca cu eaMartorii pe care Traian Popovici i-a adus in instanta au reusit sa convinga judecatorii ca a avut dreptate. Instanta a acordat custodia fiului lor, Nanu, care avea doi ani atunci, doar tatalui. Durerea aceasta i-a sfasiat sufletul Mirabelei Dauer, dar si tatalui ei care a murit de durerea pierderii nepotului.

„Tatăl meu a parlizat din cauza asta. El îl adora pe Nanu. Când mi-au luat copilul şi a văzut ce tristă eram, atâta tristreţe a adunat în el…S-a întors cu faţa la perete şi a murit.’, a povestit, la un moment dat artista pentru ProTV.

Publicat: 04 feb. 2019, 11:43 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă