O mama singura castiga o avere in fiecare luna printr-o metoda neobisnuita. Iese la intalniri cu barbati foarte bogati pe care ii taxeaza

Publicat: 29 Mar. 2019, 10:37 Life

Femeia de 26 de ani este originara din Statele Unite ale Americii si spune ca s-a imbogatit. De asemenea, aceasta ii taxeaza pe barbatii foarte bogati cu care iese.

Britney Boone, din Carolina de Nord, s-a intors recent dintr-o vacanta de lux in Dubai. A povestit ca nu e singura escapada de acest fel de care s-a bucurat. Ea castiga o avere din faptul ca iese la intalniri si a marturisit ca nu s-a culcat cu niciunul dintre barbatii care ii fac cadouri scumpe.

Pana acum a primit si bijuterii de mii de lire, nu doar bani, in urma iesirilor sale. Mai mult, ea castiga nu mai putin de 10.000 de lire sterline, in fiecare luna, pentru ca ii taxeaza de obicei pe barbatii casatoriti. A insistat totusi sa sublinieze faptul ca ceea ce face ea este diferit de serviciile oferite de o escorta.

In plus, si-a incalcat regula o singura data, pentru ca a intretinut relatii intime cu un singur client. Pentru ca e o mama singura, Britney Boone s-a gandit la o metoda prin care sa isi sporeasca veniturile. Si-a oferit serviciile unui site de profil dupa ce a adus-o pe lume pe fiica ei, in varsta de 18 luni de zile.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 Mar. 2019, 10:37 Life
Pe aceeași temă