Cum arata Ford Puma – POZE. Masina va fi produsa la Craiova VIDEO

Publicat: 03 Apr. 2019, 14:07 Life

Noul SUV semnat de Ford va fi produs la Craiova. Anuntul a fost facut oficial de firma, la Amsterdam. Este o premiera pentru producatorul de masin.

Cum arata Ford Puma – POZE. Masina va fi produsa la Craiova. Anuntul a fost facut de producatorul de automobile Ford, la Amsterdam. Cei de fata au fost prezenti la o lansare inedita: a fost expus jurnalistilor din presa cu lumina stinsa.

Ford Puma este al doilea model al companiei care va fi produs la Craiova. Este posibil sa fie singurul model care ramane in oras. Eco Sport va iesi din fabricatie, informeaza profit.ro. Ford Puma a fost prezentat la salonul auto din Amsterdam.

Cum arata Ford Puma – POZE

Pentru a pastra misterul, luminile au fost stinse. Cei din public au admirat Ford Puma pe intuneric, luminat doar de un joc de lumini laser. Prezentarea a avut loc in timpul evenimentului Go Further. Acolo, Ford a prezentat mai multe modele de masini.

Au fost prezentate si varianta hibrid a noilor modele, dar si noua generatie SUV Kuga. Puma a reluat designul Kuga, dar duce catre un break. Ford Puma e asemanator cu Focus Active.

Ford Puma va fi produsa la Craiova VIDEO


Ford Puma va fi situat în gamă între EcoSport și Kuga și va avea probabil aceleași motorizări ca modelul compact.

Ford Puma ar putea fi lansat oficial in toamna lui 2019, la Frankfurt. Ford Puma va avea și un logo propriu. Va avea numele modelului deasupra căruia stă o puma.

Publicat: 03 Apr. 2019, 14:07 Life
Pe aceeași temă