Descoperă mașinile Ford de oraș în showroom-urile Ford Oradea

Publicat: 21 Aug. 2018, 14:13 News 3
Descoperă mașinile Ford de oraș în showroom-urile Ford Oradea

Ford Motor Company a luat naștere în anul 1903, având o moștenire îndelungată în furnizarea de produse și servicii remarcabile.

Viziunea sa pe termen lung este aceea de a deveni lider mondial în domeniul produselor și serviciilor din industria de automobile. În România, găsiți dealeri Ford peste tot în țară, care comercializează cele mai noi modele ale producătorului, așa cum este și Țiriac Auto Ford Oradea.

Din portofoliul auto Ford, ne-am gândit să ne oprim asupra gamei de mașini de oraș și să vă prezentăm, în continuare, cele trei modele principale, pe care le puteți găsi și în portofoliul acestui dealer Ford in Oradea.

Noua gamă Ford KA+, avantaje mari, la un preț mic

Descoperă mașinile Ford de oraș în showroom-urile Ford OradeaNoul model KA+ este conceput special pentru a-ți oferi toate tehnologiile de care ai nevoie de la o mașină într-un singur pachet compact, iar noul KA+ Active are exact aceleași caracteristici, completate de un aspect mai robust. Ambele au garda la sol înălțată, jante din aliaj de 15 ” și o tehnologie utilă fiind, în orice moment, gata de aventură pentru a oferi o experiență foarte distractivă la volan. Alte caracteristici ale modelelor din această gamă pe care le puteți descoperi la dealerii Ford Oradea sunt reprezentate de agilitate și manevrabilitate, consum redus, spațiu generos pentru pasageri în habitaclu, sisteme de siguranță inteligentă și tehnologie hands-free.

Ford Fiesta, o gamă de mașini frumoase și aventuroase

Noul Ford Fiesta se distinge pe piață în primul rând prin tehnologiile inteligente și utile cu care este dotat. La bordul mașinilor Ford Fiesta vei mai regăsi sistemul nou informatic SYNC 3 de divertisment și conectivitate, soluții audio premium B&O PLAY pentru o sonorizare minunată și un plafon panoramic. Modelele Ford Fiesta sunt echipate, de asemenea, cu motor Ford EcoBoost pe benzina, de 1,0 litri, câștigător, de cinci ori, al premiului Motorul Internațional al Anului și care asigură deopotrivă performanță și consum redus. Noul Ford Fiesta din această gamă este mai puternic și este disponibil cu trei moduri de deplasare selectabile (normal, sport și pistă).

Ford Ecosport, o gamă de modele elegante cu performanțe care îți aduc încredere

Descoperă mașinile Ford de oraș în showroom-urile Ford OradeaGama Ford Ecosport este o gamă elegantă, robustă care te face să te bazezi oricând pe ea și să ai încredere în ea. Ca să vă convingeți de aceste caracteristici, puteți participa un test drive la Ford Oradea și unde veți avea posibilitatea să descoperiți că acest model este prevăzut cu trei opțiuni de motorizare (EcoBoost, TDCi și diesel EcoBlue), toate în aceeași măsură de inovatoare și avansate. Modelul Ford Ecosport este prevăzut, de asemenea, cu un sistem inteligent de tracțiune integrală (AWD), sistemele Ford SYNC 3 și B&O Play, precum și cu un sistem de frânare cu anti-blocare roți (ABS).

Noua gamă de mașini de oraș Ford este o gamă extraordinară și ale cărei secrete le puteți descoperi în cadrul Ford Oradea, fie printr-un test drive, fie prin intermediul specialiștilor. Aceștia vă pot pune la dispoziție atât servicii de asistență, cât și oferte personalizate de finanțare.

Publicat: 21 Aug. 2018, 14:13 News 3
Pe aceeași temă