Si-a anulat nunta dupa ce a aflat secretul murdar al mirelui. Ce facea des fostul viitor sot al acestei femei

Publicat: 21 sept. 2018, 11:21 Autor: D. C. Life

O femeie a fost socata sa afle secretul murdar al celui care urma sa devina sotul ei.

Nu a putut suporta cele aflate si a luat o decizie radicala. Si-a anulat nunta dupa ce a aflat secretul murdar al mirelui! Tanara il descria ca fiind ‘cel mai bun prieten al ei’. Pana intr-o zi cand l-a prins cu telefonul mobil in mana. Si a aflat adevarul!

Femeia a vazut ca viitorul ei sot se uita la filme pentru adulti. Claire Dalton, de 21 de ani, a decis sa anuleze nunta cu o saptamana inainte, informeaza ladbible.com. Aceasta si-a motivat si decizia radicala pe site-ul Love What Matters.

Tanara a motivat despartirea pentru ca toata lumea sa o inteleaga. Claire Dalton sustine ca de mica viseaza la o ‘iubire adevarata si pura’, dar care sa fie ‘guvernata de legea Domnului’.

Si-a anulat nunta dupa ce a aflat secretul murdar al mirelui

Si-a anulat nunta dupa ce a aflat secretul murdar al mirelui (2)Cum logodnicul ei se uita la filme pentru adulti, acest lucru nu mai e posibil acum. Dar visul ei s-a naruit cand a vazut mai multe tab-uri deschise cu filme indecente. Claire sustine ca logodnicul ei se uita la ‘idei bolnave si nerealiste despre cum o femeie trebuie sa arate’.

„M-am simtit inselata. A schimbat intreaga mea relatie cu el, inclusiv toate amintirile frumoase pe care le-am avut cu el. M-a facut sa ma simt fara valoare si de neiubit. Persoana pe care o iubeam si la care tineam m-a mintit mai multi ani. Este posibil sa ma fi mintit si mai mult, avand in vedere ca am fost si prieteni, la inceput.

Si-a anulat nunta xxx mobilM-am trezit, din senin, ca sunt intr-o relatie cu un strain, nu cu o persoana pe care o cunosteam de mult. Nu as mai putea avea incredere in el, niciodata. Tot ce am vrut intr-o relatie a fost sinceritate. Mi-am dat seama ca sinceritatea la el era o mare minciuna”, a marturisit tanara.

Publicat: 21 sept. 2018, 11:21 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă