Iulia Vantur i-a luat locul Madalinei Ghenea la Cerbul de Aur! Ce spune fosta prezentatoare despre oferta

Publicat: 21 aug. 2018, 10:36 Autor: D. C. News 3

Cerbul de Aur va avea loc in Brasov in perioada 29 August - 2 Septembrie.

Iulia Vantur i-a luat locul Madalinei Ghenea la Cerbul de Aur! Desi toata lumea anuntase ca Madalina Ghenea va fi cea care va prezenta Cerbul de Aur alaturi de italianul Gabriel Garko, se pare ca adevarata castigatoare a job-ului a fost alta vedeta.

Iulia Vantur va prezenta pana la urma festivalul ce se va desfasura in perioada 29 August – 2 Septembrie la Brasov. Iubita celebrului actor Salman Khan a castigat acest post nu doar la concurenta cu Madalina Ghenea dar si cu Ramona Badescu, solista care a mai prezentat Cerbul de Aur acum 13 alaturi de Cosmin Cernat.

Astfel Iulia Vantur va incasa pentru 3 seri de prezentare fabuloasa suma de 10.000 de euro. Ea va avea placerea sa-i invite in scene pe unii artisti precum Nicole Scherzinger, James Blunt sau Delia.

Iulia Vantur i-a luat locul Madalinei Ghenea la Cerbul de Aur!

“Propunerea de a prezenta «Cerbul» a venit pe neaşteptate. Îmi aduc aminte că eram în Bangkok (n.r. în iunie), acolo unde aveam un show pentru IIFA (International Indian Film Academy). Mă bucur că TVR a considerat că mă potrivesc acestui eveniment. Iubesc muzica, e parte importantă a vieţii mele acum, mare parte a carierei mele am prezentat un talent show de succes (“Dansez pentru tine”), mă simt în elementul meu într-un astfel de format. Mă simt onorată să prezint o ediţie cu adevărat specială a «Cerbului de aur»”, a declarat Iulia pentru ziarul Click
“Acest festival cu tradiţie, care ne-a oferit atât de multe amintiri frumoase, se întoarce după o pauză de 9 ani, într-un moment aniversar, 100 de ani de la Marea Unire. Sincer, când am primit propunerea de la TVR, m-am reconectat instant cu momentele din adolescenţă, mi-am amintit de serile frumoase din Piaţa Sfatului, de recitalurile pe care le aşteptam cu nerăbdare. Am luat decizia cu mare drag, de-abia aştept să revin în Piaţa Sfatului, să mă bucur de muzică, de spectacol”, a declarat Iulia, care spune că nu-l cunoaşte pe colegul ei de prezentare.

Publicat: 21 aug. 2018, 10:36 Autor: D. C. News 3
Pe aceeași temă