Si-a inselat iubita cu 300 de femei si si-a salvat relatia. Ce reactie a avut Laura cand a aflat

Publicat: 21 sept. 2018, 12:46 Autor: D. C. Life

Un tanar din Anglia sustine ca relatiile intime cu alte femei au reusit sa ii salveze relatia cu iubita sa.

David Guerrero are 30 de ani si este din Tottenham, nordul Londrei. Acesta si-a inselat iubita cu 300 de femei si si-a salvat relatia. Dupa 6 ani de convietuit cu Laura Noah, de 29 de ani, tanarul a inceput sa fie atras de alte femei. Se gandea la relatii intime cu altele, dar sustine ca nu a inselat-o pe Laura.

Intr-o zi, David Guerrero si-a luat inima in dinti si a vorbit cu iubita lui. I-a spus ca isi doreste sa faca sex si cu alte femei. I-a spus ca inca o iubeste la nebunie, dar viata lor sexuala nu il mai satisface. Asa ca cei doi au facut un pact: au decis sa aiba o relatie deschisa.

La inceput, David Guerrero agata altee femei si cand era cu iubita in oras. Cu greu si dupa cateva crize de gelozie, Laura s-a obisnuit cu ideea. Apoi cei doi au mers la swingeri, dar David si-a dat seama ca nu vrea sex mecanic. Acesta isi dorea o persoana cu care sa aiba chimie.

Si-a inselat iubita cu 300 de femei si si-a salvat relatia

Si-a inselat iubita cu 300 de femei si si-a salvat relatia. Ce reactie a avut Laura cand a aflatSingura regula pe care Laura i-a impus-o a fost sa nu se ataseze emotional. Asa ca David s-a conformat si a inceput sa iasa singur in oras, cu alte femei. In tot acest timp, Laura si-a vazut si ea de libertatea primita de la iubitul ei. David a iesit cu peste 300 de femei in 4 ani de la pact, informeaza ladbible.com.

Si-a inselat iubita cu 300 de femei si si-a salvat relatia. Ce reactie a avut Laura cand a aflatIese cu ele la masa, la o bere sau la film, si apoi consuma relatia. Cu unele se vede de 2-3 ori, cu alte femei se vede regulat pentru a intretine relatii. In cazul in care se intampla sa aiba sentimente pentru celelalte femei, intrerupe orice legatura. David si Laura sustin ca relatia deschisa este lucrul care le-a salvat cuplul.

Si-a inselat iubita cu 300 de femei si si-a salvat relatia. Ce reactie a avut Laura cand a aflat„Cand David mi-a sugerat sa avem o relatie deschisa, mi-a fost teama. A fost un soc pentru mine, dar nu vreau sa tin pe cineva in captivitate sau sa il privez de libertate. La inceput a fost greu, dar acum ma simt ca o femeie moderna. Aventurile lui imi ofera si mie libertate”, a marturisit Laura.

Publicat: 21 sept. 2018, 12:46 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă