Jojo, hartuita SEXUAL la Asia Express! 30 de barbati au abuzat-o de fata cu Paul Ipate! „Nu am crezut ca se poate asa ceva! Mi-au pus mana pe…” VIDEO

Publicat: 20 Mar. 2019, 11:20 Vedete

Indienii i-au pus mana pe fund si au pipait-o la greu in timp ce ea purta o pereche de pantaloni scurti si incerca sa-i convinga sa mearga cu ea in autobuz.

Jojo hartuita SEXUAL la Asia Express! 30 de barbati au abuzat-o! La Asia Express lucrurile au degenerat la o proba acolo unde concurentii au fost nevoiti sa umple cate un autobuz cu calatori si fiecare echipa trebuia sa faca rost de pasageri.

Jojo, una dintre cele mai frumoase concurente de la Asia Express a fost cea care a cazut victima comportamentului barbar al barbatilor din India. Dupa ce i-a convins pe barbati sa vina cu ea in autobuz cu greu, a inceput efectiv sa ii ia de mana si sa-i duca spre autobuzul unde ei trebuiau sa fie imbarcati.

Cand au vazut ca ea trage de ei, barbatii au prins curaj si au inceput si ei sa dea frau liber instinctului animalic. Intr-o inghesuiala de nedescris Jojo a fost atinsa in zonele intime de mai multe ori si desi incerca sa se protejeze, in spatele ei erau totusi 30 de barbati care nu ar fi recunoscut nimic.

Continuarea articolului »

Publicat: 20 Mar. 2019, 11:20 Vedete
Pe aceeași temă