Cum traieste Florin Pastrama cu Brigitte Sfat?! GREU! Ce ii face bruneta, aproape in fiecare zi

Publicat: 18 iun. 2019, 18:01 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Si-au inceput relatia in cadrul emisiunii Ferma de la PRO TV. S-au iubit cu patima, s-au certat si s-au impacat. Dar traiul cu bruneta e greu rau!

Cum traieste Florin Pastrama cu Brigitte Sfat? Greu. Florin a fost invitat in cadrul unei emisiuni tv unde a ‘dat din casa’. Acesta sustine ca Brigitte Sfat, actuala Pastrama, este pe toane. Totul tine de somnul de frumusete si de odihna, din timpul noptii.

Daca bruneta nu doarme bine si nu se odihneste seara, a doua zi e prapad cu ea. Florin Pastrama sustine ca sotia lui e foarte guraliva si ca il inteapa tot timpul. Cu toate astea, el o suporta asa si ii tine piept. Daca nu doarme bine, Brigitte Sfat e foarte acida.

Cum traieste Florin Pastrama cu Brigitte Sfat

„Nu există zi să nu ne înțepăm. Ea e foarte guralivă, dar dacă nu Florin Pastramă, cine poate să o calmeze pe Brigitte? Tot timpul mă înțeapă. Din toate rele a zis că am ales-o pe ea. Ar fi vrut să vadă cum sunt cu altele.

Este foarte acidă, depinde cum doarme. Dacă a dormit bine seara, se trezește dimieneața foarte zâmbăreață. Dacă dacă este obosită, e jale”, a declarat Florin Pastramă la o emisiune de televiziune.

Brigitte si Pastrama au planuri mari in luna de miere! „Vrem sa ne intoarcem 3 din Maldive si Dubai!”

Nunta lui Brigitte cu Pastrama

Nunta acestei veri va fi una cat se poate de originala iar Florin Pastrama nu-si doreste nimic altceva decat sa-i cante Florin Salam. Detalii in premiera despre nunta lui Brigitte cu Pastrama- Afla detalii aici! Brigitte si Florin Pastrama sunt pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru nunta lor si se pare ca nu s-au zgarcit deloc.

Brigitte isi vinde apartamentul, s-a decis! A fost cadou de nunta VIDEO

Cei doi indragostiti sunt pe cale sa-si faca nunta exact asa cum si-au dorit si nu fac rabat de la absolut nimic. Ea va purta o rochie extrem de scumpa, facuta in Liban iar el va avea 2 randuri de costume special creeate pentru el. In total la eveniment vor veni peste 400 de invitati iar artistul serii va fi asa cum era de asteptat Florin Salam.

Brigitte si Pastrama, certuri inainte de nunta! „Mereu mi-o bagi pe maica-ta! Am renuntat sa mai merg la sala pentru ea!” / „Ma rog la Iisus sa o linisteasca!”

Publicat: 18 iun. 2019, 18:01 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă