Brigitte isi vinde apartamentul, s-a decis! A fost cadou de nunta VIDEO

Publicat: 12 Jun. 2019, 09:43 News 3

Bruneta nu mai vrea sa aiba de-a face cu acel apartament, asa ca l-a pus la vanzare.

Brigitte isi vinde apartamentul! Decizie radicala luata de Brigitte, in privinta apartamentului primit ca dar de nunta de la fostul sot, Ilie Nastase.

Este vorba despre un apartament localizat intr-un imobil de la malul marii, cu trei camere, complet mobilat, in valoare de 150.000 de euro. Este complet utilat si beneficiaza de imbunatatiri.

Brigitte isi vinde apartamentul

Brigitte isi vinde apartamentul, s-a decis

Apartamentul l-a primit cadou in urma cu doi ani, pentru ca Ilie Nastase obisnuia sa-si rascumpere greselile cu cadouri scumpe si sofisticate. Iar acest apartament chiar este deosebit.

Mai precis, apartamentul a fost facut cadou la data de 23 iunie 2017, fiind la gri in acel moment si valorand 100.00 de euro, pentru ca Ilie Nastase a calcat stramb cu amanta Cici.

„Foarte tare apartamentul, dar este gol. Am venit doar să măsor. Să vedem ce avem. O baie cu duş, un living mare, wow, o bucătărie mică, sper să nu fie doar atât bucătăria, un dormitor mare, încă o baie şi încă o cameră pentru prietenii mei sau pentru copilaşi, să aibă atunci când vin la mare.

A, şi el este persoana care mi-a făcut cadou acest apartament minunat, ca să-l iert pentru toate escapadele. Ce ziceţi, merită?!”, a spus in acel moment Brigitte pe Facebook, potrivit Click!.

A investit multi bani in amenajarea lui, cu mobilier de la Viena, insa acum nu mai vrea sa-l pastreze, fiind o amintire neplacuta. Apartamentul se afla intr-un imobil din zona de nord a Mamaiei, la etajul 1.

„Vând apartament cu trei camere şi două băi, mobilat lux” este anuntul regasit pe bannerul de vanzare al apartamentului.

Sursa foto: Click!

 

View this post on Instagram

 

#becauseimblessed here in my house from Mamaia-Loft #rosenthalcups #lifelikeaqueen 👸

A post shared by BRIGITTE (@brigitte_pastrama) on

Publicat: 12 Jun. 2019, 09:43 News 3
Pe aceeași temă