Compozitorul Marius Teicu traieste o adevarata drama. Fiica lui a murit de leucemie si i-a lasat in grija doi nepoti

Publicat: 11 Jun. 2019, 18:00 News 3

Din pacate, viata lui Marius Teicu este plina de tristete si durere, dupa ce adorata lui fiica a murit.

Compozitorul Marius Teicu traieste o adevarata drama. Unul dintre cei mai buni compozitori ai Romaniei nu duce deloc o viata lipsiti de griji, fiindca a fost lovit de o mare drama pe care nu o doreste nimanui.

Pe plan profesional se poate mandri cu reale performante, avand la activ peste 500 de lucrari muzicale, instrumentale si vocale. Insa nu se poate bucura pe deplin de ele.

Compozitorul Marius Teicu traieste o adevarata drama

Compozitorul Marius Teicu traieste o adevarata dram

Din nefericire, in august 2017, singura lui fiica, Patricia, a murit din cauza leucemiei. Tanara n-a putut sa invinga boala, care la 41 de ani i-a curmat viata.

A incercat tot felul de tratamente, chiar si un tratament medular iar toata lumea spera ca acesta va reusi sa o vindece in totalitate. Ins n-a fost asa fiindca la cateva zile dupa ce si-a serbat cei 41 de ani, Patricia s-a stins din viata.

A lasat in urma doi copii minori si un sot macinat de durere, pe Adrian Radulescu, dar si un tata care n-o sa mai poata zambi niciodata la fel. Chipul lui este distrus de durere.

„Am trecut printr-o perioadă delicată. Mă simt obosit, dar există această responsabilitate enormă pentru că îi am pe aceşti doi nepoţi care în afară de tatăl lor au nevoie şi de bunici. Faptul că ei există contează foarte mult pentru mine, deşi s-a rupt ceva ce nu mai poate fi umplut niciodată.

Îi am pe ei doi, pe soţia mea alături şi asta mă ajută foarte mult să depăşesc totul. O simt aproape pe fiica mea, Patricia, însă nu aş vrea să mai vorbesc despre ea pentru că îmi face mult rău”, a declarat Marius Teicu, potrivit OK!magazine.

Publicat: 11 Jun. 2019, 18:00 News 3
Pe aceeași temă