O femeie care manca seminte in tren si scuipa cojile in compartiment a fost confruntata de o tanara! Imaginile au strans mii de comentarii! VIDEO

Publicat: 11 iun. 2019, 14:52 Autor: D. C. Life

Doamna cu batic a incercat sa ramana calma, dar era vizibil iritata de faptul ca cineva ii atrage atentia. Dar asta nu a oprit-o sa manance seminte in continuare.

O femeie mananca seminte in tren si scuipa cojile pe jos in compartiment! Pe Facebook circula in ultima saptamana un filmulet in care intr-un compartiment de tren CFR, plin cu calatori o femeie mananca non-stop seminte si scuipa cojile pe jos.

Tanara filmeaza intreaga conversatie cu femeia care, chiar si in timp ce vorbeste cu ea, continua sa manance seminte, dar de data asta nu mai arunca cojile pe jos, ci le pune in pumn. Femeia incearca sa se scuze initial si neaga faptul ca ar fi dat cojile de seminte pe jos, dar se vede clar in imagini ca langa scaunul ei sunt foarte multe resturi de seminte.

Compartimentul era plin de calatori si niciunul dintre ceilalti calatori nu s-a aratat deranjat de gestul femeii. Filmarea are in prezent peste 200.000 de vizualizari pe Facebook si toata lumea o felicita pe tanara la comentarii.

O femeie mananca seminte in tren si scuipa cojile pe jos in compartiment!

„Doamna, unde aruncati cojile? Am vazut de atatea ori ca le puneti pe jos. N-aveti o punguta ceva unde sa aruncati, ca nu este frumos? Si in spatele scaunului ati aruncat si asa nu este curat. Nu va este rusine? Nu pot sa-mi vad de treaba mea ca si eu circul aici si nu vreau sa circul in mizeria facuta de ceilalti. Ridicati va rog frumos cojile ca nu vreau sa trec si sa calc pe ele. Nu aveti de ce sa va luati de mine ca eu nu am facut nimic. Nu conteaza varsta doamna, conteaza bunul simt, cei 7 ani de acasa.” au fost replicile cu care tanara a apostrofat-o pe femeia care manca non-stop seminte.

„Nu am aruncat pe jos! Cine eşti tu să-mi spui mie ce să fac? Tu eşti mică, să-ţi fie ruşine. Da, sunt câteva coji de seminţe. Nu e frumos să te iei de mine, că tu eşti un copil. Da ce eu sunt singura in trenul asta, numai de la mine e mizerie? Nu fac mizerie, cine esti tu sa-mi spui mie sa strang cojile de pe jos. Tare desteapta esti tu, daca erai desteapta nu te luai de mine” a incercat femeia sa se apere de criticile aspre ale fetei.

„E inradacinata tare. Daca e mai invarsta, trebuie respectat” / „Ce nesimtită -i femeia si se mai dă pocaită!!” / „Felicitari pentru curaj si insistenta!” / „O nesimtita ..cu semintele ma-tii alea le mananci pe sant taranco!” sunt doar cateva dintre comentariile de pe Facebook care o critica pe femeie.

Publicat: 11 iun. 2019, 14:52 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă