Corina Danila are o fiica superba! Ii seamana leit, n-o sa-ti vina sa crezi

Publicat: 11 iun. 2019, 14:06 Autor: Simona Vedete

Corina Danila a reaparut in lumina reflectoarelor si ne incanta iar cu prezenta ei, insa a ramas la fel de discreta.

Corina Danila are o fiica superba! Vedeta are o superba fiinca pe nume Rianna, in varsta de 15 ani, care este mandria ochilor sai si cea mai de pret comoara a sa.

Este eleva la liceu, si spre deosebire de alti copii de vedete, nu a fost deloc in lumina reflectoarelor, traindu-si copilaria si adolescenta cat mai normal, mama sa fiind mandra de acest lucru.

Corina Danila are o fiica superba

Corina Danila are o fiica superba (1)

Insa la propunerea revistei Unica, Corina Danila a acceptat sa faca un pictorial alaturi de Rianna, acestea doua vorbind una despre cealalta si despre relatia mama-fiica.

„E un copil bun, din toate punctele de vedere! Are un suflet bun, este isteaţă, comunicativă şi ne înţelegem foarte bine, suntem pe aceeaşi lungime de undă. Deocamdată! Să vedem cum va decurge perioada de adolescenţă. Eu o încurajez şi o susţine necondiţionat în tot ce-şi doreşte să facă. Şi aşa voi face şi mai departe” a spus Corina Danila, potrivit OK!magazine.

„Mă bucur că o pot considera pe mama prietenă, pot vorbi cu ea despre orice, mă ascultă, mă sfătuieşte şi, în acelaşi timp, mă lasă liberă. Încercăm mereu să ne facem timp pe care să-l petrecem împreună şi cel mai mult ne place să ne uităm la un film bun. (…) Pentru mine, mama este doar mama, nu este o persoană publică.

Din clasa întâi am mers la o şcoală de stat şi întotdeauna mama m-a tratat ca pe un copil obişnuit. E adevărat că a fost decizia mamei să nu mă expună în mass-media, iar eu am fost total de acord. Sunt activă pe reţelele de socializare, dar am grijă la ce postez” a spus si Rianna pentru Unica.

Publicat: 11 iun. 2019, 14:06 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×