Stefan Iovan are pareza. Fostul fotbalist trece printr-o reala drama si va pleca de la Steaua

Publicat: 11 Jun. 2019, 11:50 Vedete

A fost unul dintre cei mai importanti jucatori de fotbal din istoria echipei Steaua. A facut istorie in tinerete, dar acum e uitat de fani.

Stefan Iovan are pareza. Fostul fotbalist trece printr-o reala drama despre care a vorbit recent. Căpitanul de la Sevilla, care a ridicat Cupa Campionilor Europeni în 1986, în finala cu Barcelona, are grave probleme de sanatate. In plus, nici la munca situatia nu este roz.

Stefan Iovan lucreaza, in continuare, la Steaua. Din pacate, problemele la locul de munca nu l-au ocolit. Acesta a fost hulit de fani si a decis sa renunte la presiunea pusa pe el si atmosfera dura de la echipa.

Stefan Iovan are pareza

”În fotbal, mie mi s-au întâmplat multe de-a lungul carierei mele. Campionatul l-am dominat cap-coadă. Eu am avut încredere în această echipă, nu trebuie să fie hulită. Trebuie să avem un echilibru, nu înseamnă că dacă pierzi trebuie să te decapiteze.

Eu, împreună cu colegii mei, am făcut performanţele, am dus clubul ăsta pe cele mai înalte culmi. Din cauza sacrificiilor am început de pareză, nu e normal să nu mai găsim locul în Ghencea, aşa cum vor suporterii. Acum copiii (n.r fanii) îi dau afară din casă pe taţi. Trebuie să meargă înainte, nu ne umflăm acum că am câştigat cu 3-1. E victoria lor, e Cupa lor”, a spus Iovan.

In plus, se pare ca toate necazurile de la Steaua si-au lasat amprenta asupra lui. Fostul jucator sustine ca are inceput de pareza, conditie medicala pe care o are in urma stresului si supararilor de la job. Stefan Iovan sustine ca isi va da demisia de la CSA Steaua dupa meciul cu Carmen.

Suporterii l-au imbolnavit pe Stefan Iovan

Stefan Iovan sustine ca atitudinea suporterilor l-a imbolnavit. Acesta considera ca se pune prea multa presiune si acest lucru i-a afectat starea de sanatate.

”Nu cred ca este normal să nu ne găsim locul în Ghencea, așa cum vor suporterii (n.r. s-a referit la faptul că fanii au cerut demisia întregului staff). Ce facem acum, copiii își omoară tații? Știe cineva că, din cauza sacrificiilor, eu am in început de pareză? E greu de dus, și mă lupt și cu sănătatea și cu suporterii”, a dezvăluit Iovan la o televiziune de sport.

Helmut Duckadam, prieten cu Stefan Iovan

”Mă surprinde că Iovan a rămas! El a fost cel mai bun prieten al meu de la Steaua, în perioada în care jucam, Dar, mă surprinde pentru că nu e prima dată când face asta. A făcut-o și cu Victor Puițrcă și au trecut mulți ani până s-au împăcat.

Pentru că, el a rămas la echipa națională cu Răzvan Lucescu, și nu a plecat cu antrenorul principal. Nu mi se pare corect! Trebuia să plece cu el, pentru că sunt convins că și Lăcătuș a avut o vorbă când a venit el la Steaua”, a spus Duckadam, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Publicat: 11 Jun. 2019, 11:50 Vedete
Pe aceeași temă