Rugaciune pentru liniste. Scapa de probleme si depresie cu ea. Cand se citeste

Publicat: 11 iun. 2019, 10:14 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Rugaciune pentru liniste. Scapa de probleme si depresie cu ea. Cand se citeste

Este o rugaciune puteernica, dar care te poate ajuta enorm. Daca ai probleme si suparari care te apasa, e bine sa urmezi ritualul de mai jos.

Rugaciune pentru liniste. Daca problemele nu iti dau pace si simti ca nu mai faci fata, trebuie sa iti cureti sufletul cu ajutorul acestei rugaciuni puternice. Preotii recomanda ca ea sa fie citita doar seara, iar apoi sa faci 10 matanii.

Pentru a functiona, ritualul trebuie tinut timp de 3 saptamani, la rand. Rugaciunea pentru liniste te va ajuta sa scapi de depresie si orice alte apasari sufletesti. Tot ce trebuie sa faci e ca, 3 seri de vineri consecutive, sa citesti rugaciunea cu sufletul curat si apoi sa faci mataniile.

Rugaciune pentru liniste

Rugaciune pentru liniste. Scapa de probleme si depresie cu ea. Cand se citeste
Rugaciune pentru liniste. Scapa de probleme si depresie cu ea. Cand se citeste

Pentru a functiona mai bine, iti recomandam sa tii post negru in zilele de vineri, inainte de a iti face rugaciunea. De asemenea, incearca sa nu consumi tigari sau cafea, inainte. Este important ca trupul si sufletul sa fie curate si in armonie.

“Stăpâne Mult-Milostive, Doamne Iisuse Hristoase, Doctorul sufletelor şi al trupurilor noastre, vino şi vindecă-mă şi pe mine, netrebnicul robul Tău.

M-am îndepărtat de Tine, am rănit Bunătatea şi Iubirea Ta, am păcătuit la cer şi înaintea Ta, toate fărădelegile le-am săvârşit şi stau lipsit de toată virtutea şi sănătatea.

Trupul meu a slăbănogit, sufletul meu s-a umplut de răutate, duhul meu a slăbit, voinţa mea s-a stricat, toate se îneacă şi suferă înlăuntrul meu.

Izbăveşte-mă, Doamne, de toată apăsarea sufletească prin care trec cu dreptate şi pe care au pricinuit-o multele mele păcate. Eu sunt cel care am greşit pentru această pustiire şi pieire a sufletului meu. Egoismul m-a stăpânit, nepăsarea m-a înrobit, lenevirea m-a apropiat de ceasul morţii.

Rugaciunea care te scapa de depresie

Rugaciunea lui Arsenie Boca. O rostea in fiecare duminica pentru ajutor divin

Iartă-mă, Doamne, şi vindecă netrebnicul meu suflet, îndepărtează de la mine duhul cel viclean care-mi aduce această nepăsare nesuferită a sufletului şi a trupului.

Alungă greutatea din inima mea. Slobozeşte-mi sufletul şi trupul de akedie, de deznădejde, de moarte. Eu de bunăvoie le-am adus în sufletul meu pe toate acestea.

Rugaciune impotriva farmecelor si blestemelor. Functioneaza doar daca tii post

Miluieşte-mă, Doamne, şi iartă-mă pe mine cel apăsat şi suferind sufleteşte şi trupeşte, Tu, Care eşti Bucuria şi Lumina şi învierea şi Paștele desfătării noastre, Tu Care ne-ai făgăduit „nu Mă voi depărta de tine, nici nu te voi părăsi”, Tu, Cel Care Te-ai pogorât până la „vistieriile iadului”, căutând oaia cea pierdută, adică pe mine. Miluieşte-mă, Doamne, pentru rugăciunile Preacuratei, Preabinecuvântatei Maicii Tale, Bucuria noastră a tuturor oamenilor şi a tuturor Sfinţilor.

Amin!”.

Sursa

Publicat: 11 iun. 2019, 10:14 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă