Rugaciunea lui Arsenie Boca. O rostea in fiecare duminica pentru ajutor divin

Publicat: 22 May. 2019, 14:03 Life
Rugaciunea lui Arsenie Boca. O rostea in fiecare duminica pentru ajutor divin

Parintele Arsenie Boca este unul dintre cei mai indragiti de credinciosii romani. Acesta a fost un sfant intre oameni si a facut bine, neconditionat.

Rugaciunea lui Arsenie Boca te va ajuta, dar doar daca esti un credincios adevarat. Parintele o rostea in fiecare duminica pentru a isi usura sufletul si pentru a fi cat mai aproape de divinitate. Este indicat ca rugaciunea sa fie citita fie la prima ora, fie dupa ce te impartasesti si spovedesti.

Rugaciunea lui Arsenie Boca

Aceasta rugaciune a fost scrisa de catre parinte. Ii ajuta, inca de la prima rostire, pe cei umili si cu probleme. Daca ai sufletul curat si esti lipsit de pacate, te va ajuta.

„Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă ca astăzi toată ziua să mă lepăd de mine însumi, că cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac și astfel, ținând la mine, să Te pierd pe Tine.

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi că rugăciunea Preasfantului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decât fulgerul pe cer, ca nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, căci iată păcătuiesc în tot ceasul.

Rugaciune impotriva farmecelor si blestemelor. Functioneaza doar daca tii post

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus țină pe ochii minții, uitarea s-a întărit în noi că un zid, împietrind în noi inimile noastre și toate împreună au făcut temnița în care Te ținem bolnav, flămând și fără haină, așa risipind în deșert zilele noastre, umbriți și dosaditi până la pământ.
Doamne, Cel ce vii între oameni în taină, ai milă de noi și pune foc temniței, aprinde dragostea în inimile noastre, arde spinii patimilor noastre și fă lumina sufletelor noastre. Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, vino și Te sălășluiește întru noi, împreună cu Tatăl și cu Duhul Tău cel Sfânt. Căci Duhul Sfânt se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul și mintea rămân neputincioase. Amin”.

Rugaciunea din 4 cuvinte care iti indeplineste dorintele

Sursa: crestinortodox.ro

Publicat: 22 May. 2019, 14:03 Life
Pe aceeași temă