Ce meserie are Ion Surdu, castigatorul Exatlon. La asta sigur nu te asteptai

Publicat: 10 iun. 2019, 20:04 Autor: Simona News 3

Alaturi de Andreea Arsine, Ion Surdu a castigat sezonul 3 al show-ului Exatlon, transmis de Kanal D.

Ce meserie are Ion Surdu, castigatorul Exatlon. In varsta de 23 de ani, Ion Surdu a avut mai multe meserii de-a lungul timpului inainte de a se dedica in totalitate sportului.

Ion Surdu este din Republica Moldova, dar s-a mutat in Cluj la varsta de 16 ani. La doar 18 ani s-a angajat ca manipulant de marfa la un depozit, solicitandu-i forta fizica. Apoi s-a indreptat spre meseria de barman.

Ce meserie are Ion Surdu, castigatorul Exatlon

Ce meserie are Ion Surdu, castigatorul Exatlon

Acesta ar vrea sa-si deschida un local al lui, unde oamenii sa vina si sa se simta ca acasa, intr-o atmosfera placuta si prietenoasa.

„Vreau să îmi deschid un local, dar știu că trebuie să fiu permanent acolo, trebuie să mă dedic 100% sau mai mult, pentru că viitorul depinde de mine și momentan nu îmi permit, vreau să îmi fac un viitor și o carieră în domeniul sportiv.

Dar, cu siguranță, la un moment dat voi face și altceva și, dacă decid să îmi deschid un local, acesta ar fi simplu, un loc unde poți să vii să povestești cu oricine de acolo, unde să te simți bine, unde să intri, indiferent de oră, să bei o cafea bună, să poți să bei un vin bun, să poți să socializezi cu oricare dintre oamenii ce stau acolo. Un loc unde să te simți bine”, a spus acesta, potrivit stirimondene.fanatik.ro.

Dupa ce a renuntat la meseria de barman, a inceput sa practice sport, incepand cu fotbalul, evoluand in divizia nationala, iar mai apoi in Liga a 3-a. Dupa aceea a practicat crossfit, volei, baschet si handbal, insa a ramas la marea lui pasiune, MMA.

In prezent este campion national si european la MMA, campion national de Kempo şsi chair a castigat centura de la Supreme Night Fight, competitie ce se organizează la Cluj.

Ion Surdu si Andreea Arsine au castigat Exatlon sezonul 3

Ce vor face cu banii castigatorii Exatlon sezonul 3

Publicat: 10 iun. 2019, 20:04 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×