Ion Surdu si Andreea Arsine au castigat Exatlon sezonul 3. Ce au declarat acestia

Publicat: 10 iun. 2019, 18:32 Autor: Simona Vedete

Marii castigatori al sezonului 3 Exatlon sunt in culmea fericirii in aceste momente.

Ion Surdu si Andreea Arsine au castigat Exatlon sezonul 3. S-a creat istorie in finala Exatlon Romania, pentru ca este pentru prima oara cand doi concurenti pleaca acasa cu marele premiu.

Aseara, 9 iunie, a avut loc finala sezonului 3 Exatlon, transmis de postul de televiziune Kanal D. Ion Surdu si Andreea Arsine s-au luptat cu Nicoleta Lunca si Gabriel Nedelcu, reusind sa le ia trofeul.

Ion Surdu si Andreea Arsine au castigat Exatlon sezonul 3

Ion Surdu si Andreea Arsine au castigat Exatlon sezonul 3

Au fost doua finale, si nu una dupa cum se astepta toata lumea, a fetelor si a baietilor. Cei doi castigatori i-au invins pe instructoarea de fitness Catalina Seicaru (25 de ani) si pe dansatorul Gabriel Nedelcu (21 de ani).

Ce au declarat castigatorii Exatlon 3

Andreea Arsine este una dintre cele mai de succes atlete din tara, avand 11 ani de performante, practicand acest sport de la varsta de 8 ani.

  • „A fost un sentiment foarte plăcut să câştig această competiţie, pentru că am avut un parcurs foarte anevoios. Prima parte a fost foarte OK, după care am avut o parte de oboseală.
  • Au fost discuţii şi în echipă şi ajunsesem la un moment dat să cred că nu mai este locul meu în această competiţie. Duelurile la care am luat parte mi-au dat putere pe de o parte, dar primul duel a fost încărcat cu foarte multă durere” a spus aceasta, potrivit Viva!.

Ion Surdu a avut tangente cu fotbalul, evoluand mai intai in divizia nationala iar mai apoi in Liga a 3-a.

  • „În primul rând, vreau să vă mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut sau care nu m-au susţinut, dar s-au uitat la mine, pentru că fără voi nici noi nu am fi fost acolo. Ce pot să zic este că am încă mari emoţii, dar o să încerc să vorbesc mult mai mult cu voi prin toate reţelele de socializare.
  • A fost o experienţă foarte frumoasă, unică şi cu siguranţă ce vedeţi de acasă pare mai simplu, dar acolo toate lucrurile sunt mult mai complicate, mult mai dure, mai reci. Chiar dacă am fost într-o echipă, a fost şi o competiţie individuală şi, după cum s-a văzut, cine rezistă psihic, acela are avantajul.
  • Eu am avut acest avantaj pentru că practic un sport individual şi pentru acest lucru vreau să le mulţumesc antrenorilor mei. Sper că v-a plăcut ce am făcut acolo şi sper că am fost spectaculos. Am încercat să fiu eu şi sper că veţi aprecia acest lucru”, a spus si Ion Surdu.
Publicat: 10 iun. 2019, 18:32 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×