Caz socant: i-a crescut un dinte in testicule. Cum si-a dat seama baiatul de afectiune si ce au decis medicii

Publicat: 10 Jun. 2019, 16:46 Viral

Cazul medical foarte straniu s-a petrecut de curand. Medicii au ajutat un pacient cu o problema foarte delicata, neobisnuita si care i-a lasat si pe ei complet uimiti.

Mai exact, unui adolescent i-a crescut un dinte in testicule. Este vorba despre un baiat de 13 ani, al carui nume nu a fost dezvaluit, din motive evidente. Specialistii au fost la randul lor la fel de socati, insa au putut sa rezolve problema, intr-un timp destul de scurt.

Nimeni nu isi poate explica cum s-a putut intampla una ca asta. Mai mult, este vorba despre un tanar din Rusia, caruia i-a crescut un molar intr-un loc total nepotrivit. Acest incident nefericit i-ar fi putut pune viata grav in pericol. Sufera de o boala rara si se transforma in stana de piatra

Cum si-a dat seama ca i-a crescut un dinte in testicule

Caz socant i-a crescut un dinte in testicule

Adolescentul a simtit ceva bizar la nivelul partilor intime, asa ca si-a anuntat parintii. Cand acestia l-au dus la medic, s-a crezut ca este vorba despre o tumoare. Asa le spunea si baiatul, pentru ca avusese o umflatura cateva luni. De asemnea, acestuia ii lipsea un molar, care refuza sa mai creasca.

In urma unor analize de specialitate si a unei raze, medicii si-au dat seama ca el are un dinte crescut in testicule. Astfel, specialistii rusi au decis ca e necesara o interventie chirurgicala. Baiatul a fost dus de urgenta la Spitalul pentru copii Morozov, din Moscova. Baietelul a fost operat, dar chirurgul i-a scos rinichiul sanatos

„Dintele era un molar secundar, sau al saptelea de pe maxilarul de sus. De obicei se inlocuieste cu dintele permanent, pe la varsta de 10 sau 12 ani”, a fost declaratia oficiala din partea spitalului. In plus, se pare ca molarul s-a format in zona intima a baiatului in urma unui proces genetic rar.

Inainte de operatia propriu-zisa, chirurgul Dmitry Tarusin credea ca poate fi vorba si de o piatra la rinichi, care sa fi coborat foarte mult, pana in testicuelele baiatului de 13 ani. Cand i-a scos formatiunea bizara, s-a observat ca era chiar molarul care nu mai crescuse in gura adolescentului, cum ar fi fost normal.

sursa: metro.co.uk

Publicat: 10 Jun. 2019, 16:46 Viral
Pe aceeași temă