Caz medical uluitor, la Iași! Ce au descoperit medicii în burta unei femei, după ce menstruația i-a întârziat timp de doi ani

Publicat: 06 Feb. 2020, 10:35 News

O femeie în vârstă de 37 de ani din Iași a ajuns pe mâna medicilor de la Spitalul ”Sfântul Spiridon” fiindcă avea dureri abdominale foarte mari. În urma consultului medical, medicii au rămas șocați! 

Cu toate că respectiva pacientă susținea că nu a mai avut menstruație de 2 ani, considerând că a ajuns deja la menopauză, medicii au realizat că ea era… însărcinată.

Astfel, la foarte scurt timp după ce a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgențe Iași – pentru dureri abdominale -, femeia a născut un băiețel sănătos de 1.8 kilograme. Respectiva mai avusese două nașteri, anterior, iar acum a născut pe cale naturală.

Conform celor declarate de coordonatorul UPU SMURD Iași, fătul avea aproximativ 34-35 săptămâni.

Fe­meia avusese două naşteri anterior. S-a prezentat la UPU pentru dureri abdominale. A fost adusă cu ambu­lanţa. Ne-a declarat că nu ştia că este însărcinată pentru că nu mai avea menstră de doi ani. A născut pe cale naturală chiar în UPU, asistată de medici, un băieţel de aproximativ 1.800 de grame, din punctual meu de vedere prematur, având probabil 34-35 de săptă­mâni. A primit în schimb scorul Apgar 10 (n. red. – sistem standard de evaluare clinica rapidă a nou-născutului imediat după naștere – la 1 minut, respectiv la 5 minute)”, a de­clarat Diana Cimpoeşu, coordonator UPU SMURD Iaşi, potrivit informațiilor furnizate de a1.ro.

Publicat: 06 Feb. 2020, 10:35 News
Pe aceeași temă