Cu ce se ocupa Cristina Siscanu de cand nu mai apare la TV. Sotia lui Madalin Ionescu a spus adevarul

Publicat: 10 Jun. 2019, 17:05 News 3

Atat Cristina Siscanu, cat si Madalin Ionescu s-au retras din lumina reflectoarelor de ceva vreme.

Cu ce se ocupa Cristina Siscanu de cand nu mai apare la TV. Pentru ca au vrut sa se dedice in totalitate copiilor, cei doi au decis sa iasa din lumina reflectoarelor si sa stea departe de televiziune.

Insa asta nu inseamna ca nu mai profeseaza deloc, ci s-au indreptat spre mediul online, care capata din ce in ce mai multa popularitate in randul tuturor oamenilor de orice varsta.

Cu ce se ocupa Cristina Siscanu de cand nu mai apare la TV

Ce spune Cristina Siscanu despre fosta sotie a lui Madalin Ionescu

Astfel, Cristina Siscanu a vorbit deschis despre ocupatiile ei si ale lui Madalin, spunand ca realizeaza o emisiune online care poate fi urmarita pe pagina ei de Facebook.

„Eu realizez de două ori pe săptămână o emisiune online pe care o puteţi urmări pe pagina mea de Facebook. Să ştiţi că nu este simplu de pregătit, necesită multă muncă, exact ca un show tv. Eu am nevoie de două-trei zile ca să pun totul la punct pentru o singură ediţie.

Trebuie să găsesc o temă, un invitat, o poveste, să mă gândesc la titluri, să fac burtiere, să mă asigur că siglele sponsorilor intră unde şi când trebuie. Am o echipă cu care lucrez, dar eu trebuie să coordonez totul la emisiunea mea, iar Mădălin la a lui pentru că şi el realizează un talk show online pe care-l puteţi viziona pe pagina lui de Facebook.

Noi avem şi multe contracte de colaborare, de imagine… Scuzaţi-mi lipsa de modestie, dar eu chiar sunt un influencer, un formator de opinie că asta înseamnă. Am derulat timp de doi ani o campanie „pro-alăptare în public” şi am reuşit să schimb multe mentalităţi.

Mai mult decât atât, există şi un proiect de lege, adoptat de Parlament, care a pornit de la această campanie. Aşteptăm să fie promulgat şi dacă se va întâmpla asta nicio mamă care alăptează într-un restaurant, de exemplu, nu va mai putea fi dată afară sau mustrată” a spus Cristina Siscanu, potrivit WOWbiz.

Publicat: 10 Jun. 2019, 17:05 News 3
Pe aceeași temă