Ce vor face cu banii castigatorii Exatlon sezonul 3. Ion Surdu si Andreea Arsine au luat ravnitul trofeu

Publicat: 10 iun. 2019, 19:24 Autor: Simona News 3

Duminica, 9 iunie, a avut loc finala Exatlon 3, unde Andreea Arsine a castigat la feminin, iar Ion Surdu la masculin.

Ce vor face cu banii castigatorii Exatlon sezonul 3. Au fost multe modificari in acest nou sezon, fiind vorba de doua competitii intr-una singura. In acest sens, baietii s-au duelat in finala masculina, iar fetele in finala feminina.

Astfel ca producatorii au facut modificari si in privinta premiilor, fata de sezoanele anterioare. Astfel, suma de 100.000 de euro se va imparti in doua, fiindca fiecare castigator va primi cate 50.000 de euro fiecare, respectiv Ion Surdu si Andreea Arsine.

Ce vor face cu banii castigatorii Exatlon sezonul 3

Ion Surdu si Andreea Arsine au castigat Exatlon sezonul 3

Ion Surdu a facut primele declaratii dupa castigarea marelui premiu, fiindca extrem de emotionat dar fericit in acelasi timp, dupa ce a castigat duelul cu Gabriel Nedelcu.

„O sa incep si eu cu inceputul, cu prima zi aici. De fapt, cum am plecat eu din Romania la Exatlon. Am venit increzator in mine si in puterile mele. In schimb, am ajuns aici, am intrat pe primul traseu si nici macar nu am reusit sa dau.

Si pe primul traseu am intrat o singura data si am intrat cu Gabriel si nici macar nu m-a lasat sa pun mana pe sac. Dar am trecut peste acea zi, am incercat sa evoluez treptat” a spus acesta, potrivit Cancan.

Andreea Arsine va imparti premiul

Andreea Arsine a impresionat pe toata lumea dupa castigarea premiului, spunand ce va face cu acesta. Astfel, castigatoarea va imparti premiul cu Nicoleta Lunca.

  • „Nu ma gandeam, Cosmin, ca voi ridica trofeul, dar ma gandeam ca voi ajunge in finala, la inceput. Dar pe parcurs nu m-am mai gandit la asta pentru a fost concursul de asa natura, si situatie in care am ajuns, nu mai performam, m-am simtit destul de… nu imi gaseam locul ca sa spun asa.
  • Chiar m-am intrebat de multe ori daca mai este locul meu in aceasta competitie. Am avut rabdare, ma bucur ca am avut rabdare. Pot sa spun ca unul dintre lucrurile pe care le-am tinut foarte bine minte cand am plecat de acasa a fost discutia pe care am avut-o cu doctorul meu si mi-a spus: Andreea, o sa ajungi in momente in care iti va veni sa renunti.
  • In care iti va veni sa te intrebi de ce mai esti acolo sau sa te duci acasa, efectiv, si va trebui sa rezisti. Asta sa ai mereu in cap, sa rezisti pana la capat pentr ca tu poti. (…) Datorita increderii pe care mi-a acordat-o mi-am incercat sansa aici.
  • Am venit pregatita si fizic si psihic. Si nu am renuntat nici la ultima minge, nici la ultimul totem, am tras pana la ultima viata. Ma bucur ca am reusit…” a spus Andreea, potrivit sursei citate.
Publicat: 10 iun. 2019, 19:24 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×