Florin Pastrama si-a facut bagajul si a plecat de acasa. Nu a cedat rugamintilor si a lasat lacrimi in urma

Publicat: 11 Jun. 2019, 14:43 Vedete

Chiar daca a fost rugat intens sa nu faca asta, Pastrama a luat decizia finala si a plecat.

Florin Pastrama si-a facut bagajul si a plecat de acasa. A fost insotit de prietenul lui, Bobi, care a privit trist scena in care Pastrama si-a luat doar cateva haine, plecand din casa unde a locuit timp de 40 de ani.

Mama sa este furioasa, fiind total impotriva acestui lucru, si l-a rugat incontinuu sa nu faca asta si sa nu plece, fiindca nu este de datoria lui, ca barbat, sa faca mutarea.

Florin Pastrama si-a facut bagajul si a plecat de acasa

Florin Pastrama si-a facut bagajul si a plecat de acasa

„Barbatul NU trebuie să plece din casa lui, femeia vine după el„a spus mama acestuia, potrivit huff.ro. Acelasi lucru il sustine si fratele sau, dar si bunul lui prieten, Bobi.

Cu toate acestea, Pastrama nu s-a lasat induplecat si a convenit ca plecarea nu va dura mai mult de un an. „Plec 1 an până se obișnuiește fata lui Brigitte și apoi mă mut înapoi la mama” a spus Pastrama.

Pastrama s-a dus cu putinele bagaje acasa la Brigitte, unde a fost primit cu caldura, asa cum se astepta, ci cu reprosuri, aceasta certandu-l pentru mana de haine cu care a venit acasa.

„Doar atâtea haine ai?” l-a intrebat Brigitte, fiind extrem de confuza. Insa confuzia a fost inlocuita cu suparare, dupa ce Pastrama i-a zis ca va sta la ea doar un an, dupa care vrea sa faca mutarea la mama sa.

„I-am promis lui mama că peste 1 an ne mutăm la ea” a spus Pastrama, iar replica lui Brigitte a venit imediat „Cum să mă mut eu cu mama ta?!”. Insa cei doi au ajuns la un numitor comun, dupa ce au stabilit sa construiasca o casa aproape de mama lui Pastrama, pentru a stat cu totii acolo.

Publicat: 11 Jun. 2019, 14:43 Vedete
Pe aceeași temă