Lora ramane la Pro TV dupa revenirea Adelei Popescu. Sefii ii cauta cu disperare o noua emisiune

Publicat: 11 iun. 2019, 16:44 Autor: Simona Vedete

Artista a reusit sa-i cucereasca pe producatorii show-ului "Vorbeste lumea", care o vor in continuare la Pro TV.

Lora ramane la Pro TV dupa revenirea Adelei Popescu. Cu toate ca nu a mai fost pusa niciodata in aceasta postura, de prezentatoare TV, a reusit sa se autodepaseasca si s-a acomodat extrem de usor.

Chiar si producatorii au ramas surprinsi de felul in care aceasta se descurca, marindu-i contractul de la o saptamana, cat era initial, la 9 luni, iar acum vor sa-i gaseasca un post permanent.

Lora ramane la Pro TV dupa revenirea Adelei Popescu

Lora ramane la Pro TV dupa revenirea Adelei Popescu

Anul trecut a fost unul de foc si cu multe emotii pentru Lora, care si-a facut debutul in calitate de prezentatoare a show-ului „Vorbeste lumea”, alaturi de Cove.

Lora a inlocuit-o (cu succes) pe Adela Popescu dupa ce aceasta a nascut pentru a doua oara. De atunci, vedeta a cucerit atat publicul, cat si producatorii show-ul, care sunt profund impresionati de evolutia acesteia.

In luna august ii expira contractul, fiindca Adela Popescu va reveni pe micul ecran, spre bucuria fanilor ei care ii simt mult lipsa. Chiar daca Lora a fost o inlocuitoare de exceptie, lumea este nerabdatoare s-o vada pe „veterana” show-ului, pe Adela.

Insa fanii emisiunii au si mai multe motive de bucurie, fiindca Lora, care este in gratia sefilor de la Pro TV, nu va fi lasata deoparte, acestia vrand sa-i gaseasca o alta emisiune.

Vor fi surprize din partea trustului din Pache Protopopescu astfel ca nu este exclus ca din septembrie s-o vedem in postura de prezentatoare a unui nou show.

Artista va trebui sa participe totusi la casting pentru orice proiect se va ivi. Potrivit Libertatea, aceasa se simte mai bine dupa ce este pusa in fata faptului implinit.

Publicat: 11 iun. 2019, 16:44 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă