Printul Harry, in pericol de moarte! A primit amenintari pe motiv ca este tradator

Publicat: 19 iun. 2019, 12:23 Autor: Simona Vedete

Doi tineri l-au amenintat cu moartea pe Printul Harry, sustinand ca acesta este tradator al rasei sale.

Printul Harry, in pericol de moarte! Tinerii in cauza sunt sustinatori ai nazismului si au fost condamnati la inchisoare de tribunalul Old Bailey din Londra ca urmare a acuzelor aduse.

Mesajele incriminatorii au fost suficiente pentru inchiderea lor, in care se vedea ura fata de ducesa de Sussex, indemand ca aceasta sa fie ucisa iar Harry era acuzat ca a facut un copil cu o femeie afro-americana.

Printul Harry, in pericol de moarte

Bebelusul regal are un nume! Cum il cheama pe fiul lui Meghan Markle si Printul Harry

Cei doi faptasi sunt Michal Szewchuk, in varsta de 19 ani, si Dunn-Koczorowski care au fost prinsi atunci cand il aclamau pe nazistul norvegian Andres Breivik si incurajau la uciderea barbatilor si femeilor de rasa alba care se casatoresc sau au relatii cu alte rase.

Chiar au indemnat la uciderea Printului Harry pentru ca s-a casatorit cu Megan Markle si chiar a facut un copil cu ea. Tribunalul Old Bailey i-a declarat vinovati pentru incurajarea terorismului, primind o sentinta de 4 ani de inchisoare.

In plus, cei doi tineri au difuzat online mai multe instructiuni pentru fabricarea bombelor, iar pe blogul sau, Szewchuk indemna chiar si la violuri si il lauda pe Hitler.

Acest proces a durat mai mult de un an insa denuntul a fost facut de BBC, si nu de Harry, asa cum se astepta lumea, BBC-ul fiind cel care a deconspirat activitatea barbatilor dupa o investigatie proprie.

Barbatii faceau parte dintr-un grup de activisti neonazisti si suprematisti albi care se numeste Sonnenkrieg Division iar in timpul audierilor s-a declarat ca „nu este o organizatie de bloggeri, ci o incitare la actiune”, potrivit evz.ro.

Publicat: 19 iun. 2019, 12:23 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă