Iulia Albu o critica IAR pe Andreea Marin. Ce a avut de zis de data aceasta

Publicat: 22 May. 2019, 17:15 Vedete

Face ce face si nu se poate abtine. Iulia Albu iar a avut ceva de spus cu privire la ultima tinuta purtata de Andreea Marin.

Iulia Albu o critica IAR pe Andreea Marin. In urma cu cateva zile Iulia Albu a taxat-o grav pe Andreea Marin dupa ce s-a prezentat la un eveniment cu o peruca blonda si intr-o tinuta sclipitoare.

Imediat dupa, Andreea Marin si Iulia Albu s-au intalnit fata in fata la emisiunea lui Maruta de pe Pro TV, iar la final Iulia Albu a avut din nou ceva de comentat.

Iulai Albu o critica IAR pe Andreea Marin

„Surprize, surprize dragii mei! Astăzi m-am întâlnit cu Andreea Marin in care am descoperit o persoană foarte caldă si afectuoasă, dar … la fel de prost îmbrăcată ca de obicei. Păi bine, Andreea, asta mai lipsea, la pomul acela de Crăciun pe post de rochie si o fundă imensă de legat mopul de mătură?

Apreciez că ai ales un pantof închis si un makeup clasic, dar ce facem cu gablonțurile din urechi si fundiță de legat vâsc pe care o porți pe post de accesoriu pentru cap??” a scris Iulia Albu pe blogul ei.

Iulia Albu, atac dur la adresa Andreei Marin

La ultima aparitie a „Zanei Surprizelor” toata lumea a ramas socata, fiindca Andreea Marin a fost de nerecunoscut.

Aceasta a purtat o peruca blonda, lunga, cu breton, si a avut un jumpsuit extrem de stralucitor, cu un decolteu adanc, care i-a pus bustul in evidenta. A reusit sa atraga toate privirile, dar si critici negative din partea Iuliei Albu.

Publicat: 22 May. 2019, 17:15 Vedete
Pe aceeași temă