Oana Roman si Marius vorbesc despre casnicia lor: „Am trecut si prin foc si prin miere!” Acum ea organizeaza nunta lui Brigitte cu Pastrama! VIDEO

Publicat: 19 Jun. 2019, 12:27 News 3

S-au certat, au fost la un pas de divort, apoi el a plecat din tara la munca, iar acum dupa 5 ani si un copil impreuna sunt mai fericiti ca niciodata.

Oana Roman si Marius vorbesc despre casnicia lor: „Am trecut si prin foc”. Oana Roman si Marius Elisei au sarbatorit recent 5 ani de casatorie si au venit in direct la Catalin Maruta in emisiunea ca sa vorbeasca despre cum a fost casnicia lor pana acum.

Cei doi au vorbit deschis despre casnicia lor si momentele placute si mai putin placute prin care au trecut in acesti 5 ani. Maruta insa a vrut sa profite de faptul ca Marius are mai putina experienta in televiziune si sa afle de la el raspunsurile la intrebarile pe care stia sigur ca Oana le-ar fi evitat.

Oana Roman si Marius vorbesc despre casnicia lor

Dupa zvonurile divortului aparut chiar la inceputul casniciei lor, acum cei doi sunt sinceri si povestesc ce s-a intamplat de fapt atunci. Se pare ca problemele au venit devreme in familia lor, dar asta nu a facut decat sa le intareasca familia.

Povestea divortului a pornit dupa ce intr-o seara Oana Roman si Marius s-au certat crunt, iar ea s-a dus la culcare. El tocmai venise de la o petrecere unde bause putin cam mult iar dupa ce conflictul s-a stins si ea a mers la culcare el a postat ceva pe Facebook care facea referire la o eventuala despartire.

„Eu m-am culcat casatorita si era sa ma trezesc divortata. Aveam sute de telefoane si mesaje a doua zi cand m-am trezit, nu stiam nimic din ce s-a intamplat” a povestit Oana despre incidentul care a nascut zvonul divortului lor.

„Au fost ani mai grei, ani mai buni. Am trecut si prin foc si prin miere. Ea e mai vulcanica dar eu sunt balanta si am echilibrat situatia.” a declarat Marius despre certurile si problemele care au fost in casnicia lor.

Oana Roman a povestit ca au sarbatorit cei 5 ani de casnicie pe Coasta de Azur, acolo unde merg foarte des in vacanta dar a si recunoscut ca nu a fost usor sa-si cladeasca fericirea impreuna. Un alt moment greu pentru familia lor a fost atunci cand imediat dupa nastere Marius a plecat in afara tarii sa munceasca si Oana a ramas singura.

„Ar deveni monoton daca n-ar exista si momente in care sa fie discutii. Au aparut devreme dar a fost o eliberare a unor tensiuni foarte mari pe care noi le-am acumulat in perioada dupa ce eu am nascut cand am fost foarte bolnava si am trecut prin momente extrem de grele. Ne-a consumat foarte mult psihic tot ce s-a intamplat.” a recunoscut si ea.

Acum insa cu 5 ani de experienta in viata de casnicie Oana Roman o ajuta pe prietena ei foarte buna, Brigitte Pastrama sa-si organizeze nunta de vis care va avea loc pe 7 iulie: „Sunt foarte fericita ca a ales sa-si faca nunta intr-o locatie de care eu ma ocup si eu sunt wedding plannerul acestui eveniment. Sincer o simt altfel pe Brigitte, o simt ca e bine, ca e mult mai echilibrata. Nu mai este atat de nervoasa. Am facut degustarea de meniu, e foarte fericita ca se casatoreste.”

Publicat: 19 Jun. 2019, 12:27 News 3
Pe aceeași temă