Misha a spus adevarul despre relatia cu Connect-R. Mai sunt sanse de impacare sau nu?

Publicat: 19 Jun. 2019, 11:35 News 3

Misha si Connect-R nu mai formeaza un cuplu de ceva timp, insa lumea spera ca se vor impaca cat mai rapid.

Misha a spus adevarul despre relatia cu Connect-R. Cei doi au format unul din cele mai frumoase cupluri din showbiz si toata lumea a fost devastata la auzul vestii separarii lor.

In ciudat faptului ca au divortat, Connect-R nu se sfieste sa vorbeasca despre sentimentele sale fata de Misha si chiar i-a facut o declaratie de dragoste care a emotionat-o profund pe mama copilului sau.

Misha a spus adevarul despre relatia cu Connect-R

Misha nu isi doreste o bona Ma descurc asa cum pot!

„Mă descurc, Maya e la grădi până la ora 18, e deschisă şi pe timpul verii. Acum e cu Relu, stă cu ea, film… ne descurcăm. Au o relaţie frumoasă. (…) Da, e dependentă de el, ii caută mereu atenţia. Probabil da (n.r. o nouă vacanţă cu toţii). Nu am stabilit nimic.

Momentan avem program destul de încărcat. (…) Suntem în relaţii foarte ok. În momentul în care stai atâţia ani cu o persoană şi construieşti o familie, sentimentele nu au cum să dispară de pe o zi pe alta, asta e clar” a spus Misha pentru Antena Stars.

Connect-R a declarat ca pastreaza o legatura stransa cu Misha de dragul fiicei lor si nu numai, spunand ca inca o iubeste foarte mult si chiar au planuri impreuna.

Misha nu isi doreste o bona: „Ma descurc asa cum pot!”

Dupa divortul de Connect-R, vedeta a marturisit ca ea este cea care are grija de fiica lor. Misha nu isi doreste o bona, cu toate ca in presa au aparut astfel de informatii. Vedeta a marturisit ca profita de momentele in care Maya e la scoala sau la meditatii pentru a avea timp si pentru ea.

Misha profita de timpul liber si mai bifeaza cate o aparitie mondena. Cand fiica ei e la scoala sau meditatii, vedeta onoreaza contracte de imagine sau merge la evenimente mondene.

„Maya e foarte bine, merge la grădiniță, acasă cu mine și cam atât. Acum am o domnișoară cu care face engleză acasă și am lăsat-o cu ea două ore, pentru că atât ține ședința. Stau aici o oră și apoi mă întorc repede acasă. Am văzut în ultimul timp numai, hai să nu zic mizerii, pentru că e un cuvânt urât.

Am văzut foarte multe articole nefondate în ultimul timp pe internet și da… e o prostie. Scria că mi-aș dori o bonă, iar eu nu am declarat niciodată așa ceva. Nu îmi doresc nicio bonă. Mă descurc așa cum pot, sunt ok, chiar nu am nevoie de bonă”, a spus Misha pentru viva.ro.

Publicat: 19 Jun. 2019, 11:35 News 3
Pe aceeași temă